Restoran ”Kod Javora” vas poziva na romantično Valentinovo

Restoran "Kod Javora" svojim je postojanjem obilježilo četvrto desetljeće na lokaciji koja se ističe posebnim položajem, neposredno uz šetnicu pored rijeke Drave. Od 1999.  uvršteni su među 100 restorana hrvatske gastronomije i tu ponositu titulu svakodnevno opravdavaju zadovoljstvom svojih gostiju.

Svojim radom, vrhunskom uslugom i autohtonim jelima trude se
imati raznovrsnu ponudu s naglaskom na detalje i kvalitetu. Za
one koji uživaju u domaćoj tradicionalnoj kuhinji pripremaju
riječne riblje specijalitete – čuveni “fiš paprikaš”, perkelt od
ribe i riblje plate (smuđ, som i šaran). Također, za vrhunske
gurmane željne standardne ponude pripremaju jela s roštilja, jela
ispod peke, kao i jela iz krušne peći odakle svakodnevno pristižu
i daleko poznate domaće lepinjice. Posebno su ponosni i na
predjelo koje poslužuju svim gostima – vrhunsku riblju i mesnu
paštetu napravljenu po vlastitoj recepturi, što ih dodatno ističe
kao ugostiteljski objekt sa drugačijom ponudom.

Velika otvorena terasa sa pogledom na rijeku Dravu u ljetnom
razdoblju daje gastronomskim delicijama novu dimenziju osjeta
prirode. Uz vanjski roštilj i kuhanje fiša na otvorenom trenuci
opuštanja su zagarantirani. Tijekom hladnih zimskih dana doživite
ugođaj toplog doma uz kamin na terasi koji čini savršen dodatak
prostornom uređenju.

Osim jela pripremljenih od strane vrhunskih kuhara, dočekati će
Vas i osmjeh ljubaznog osoblja.

Povodom Valentinova, pripremi su i poseban meni, a uz to
sami restoran biti će u raskošnom i romantičnom ambijentu za sve
zaljubljene koji će ih posjetiti.

[blockquote]VALENTINOVO MENI JAVOR (70kn)

RIBLJI
MENU  
                                                              
 

PREDJELO:                                                                      
 
salata od tune u košarici od tijesta
riblji kanapei (šaran marinirani, smuđ prženi)

JUHA:
Juha od škarpina i oslića

GLAVNO JELO:
Na izbor:
riblji perkelt od pravog soma s domaćim tijestom
ili
lignje (žar ili punjene) s rižom i blitvom

DESERT:
Čokoladni kolač

MESNI MENU

PREDJELO:
pršut s rikolom
mesni kanapei (2x sir namaz,kulen  2x domaća mesna
pašteta,šunkarica i pečena slanina)

JUHA:
krem juha od cvjetače

GLAVNO JELO:
“slavonski lungić” s palentom,povrćem i umakom od luka i crnog
vina
 (lungić punjen svježim sirom,pršutom i pečenom paprikom)

DESERT:
čokoladni kolač[/blockquote]

Rezervacije se primaju 031/506-950 i na
098/256-536

Osim posebnih menia za Valentinovo iz ponude možete izabrati
nešto s menia restorana “Kod Javora”:

{edocs}https://sib.hr/images/stories/dokumenti/2015/menu_kod_javora.pdf,495,495,link{/edocs}

[important title=NAGRADNA IGRA]Restoran ”Kod Javora” poklanja
večeru za dvoje u restoranu s uključenom konzumacijom dva pića po
izboru. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare
upisati: Idem “Kod Javora” na romantično
Valentinovo.

Dobitnik je Rikert Hrvoje[/important]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari