Gladni ste? Naručite najbolji hrvatski hamburger

American bar Dollar nastavlja razveseljavati sve ljubitelje dobre hrane. Uz brojne novosti ekipa iz Dollara donosi vam zanimljivu ponudu hrane. Od sada u jelima iz popularnog osječkog restorana možete uživati i u vašem domu.

Nakon brojnihg upita i zahtjeva gostiju, American bar Dollar odlučio je u svoju bogatu ponudu uvesti i dostavu. Sve narudžbe veće od 45 kn dostavljat će se u najkraćem razumnom roku za cijenu od 5 kn, a dostava vrijedi za područje grada Osijeka.


Ako ste čitajući ove redove ogladnjeli, ne čekajte! Odmah nazovite +38531 284 625!


Iz Dollara su poručili da imaju odličnu suradnju s brojnim tvrtkama tako da možete nagraditi svoje zaposlenike ili počastiti poslovne partnere dobrom hranom iz njihove ponude. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na info@americanbardollar.com.

Nove delicije u centru Osijeka

Dollar od 1. ožujka uvodi dodatne novosti u već bogatu ponudu hrane. Tako će sve gurmane razveseliti vijest o novim delicijama kao što su Guinness Beef Goulash, American noodles, Death by Burger, Drunk Chicken, Texas Hot Dog, Ciabatta Mushroom, Fish & Chips, Vege Toxic Pizza…


American bar Dollar ima najbolji hamburger u Hrvatskoj!

Portal Gastro.hr nakon stručne analize i opsežnog istraživanja objavili su popis deset najboljih hamburgera u Hrvatskoj, a upravo se nadaleko poznati burger iz Dollara našao na prvome mjestu.

”Prvi zagriz i sve puca od sočnosti, stvara se lokvica na stolu, a u ustima do mozga putuje savršena kombinacija aromatičnog sira i čistokrvnog junećeg mesa”, napisao je Ribafish za ovu Dollarovu deliciju.

[important title=NAGRADNA IGRA]Brzo odlučujem, u Dollaru naručujem! 031 284 625 je broj jer kad sam gladan nisam svoj!

Spremni? American bar Dollar i SiB.hr jednog sretnika nagrađuju s vrhunskom hranom i dostavom u vrijednosti od 100 kn.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentarima ispod članka napisati: “Brzo odlučujem, u Dollaru naručujem! 031 284 625 je broj jer kad sam gladan nisam svoj!”
Dobitnike nagradne igre objavit ćemo u ponedjeljak 07.03..

Dobitnica je: Ena Denzer[/important]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari