Lege Artis – poliklinika koja već pet godina niže uspjehe

U proteklih 5 godina u Poliklinici Lege Artis obavljeno je oko 1000 fleboloških, estetskih, proktoloških zahvata i operacije.



Važna obljetnica rada Poliklinike Lege Artis bila je prigoda da se na jednom mjestu nađu prijatelji, poznanici partneri i korisnici usluga ove Poliklinike. Osim druženja uz prigodni domjenak predstavljene su najnovije metode u regerativnoj medicini koje obogaćuju ponudu ove poliklinike. Riječ je o PRP terapiji pomlađivanja vlastitim krvlju te o najnovijem aparatu Vensu Legacy koji je revolucija na području estetskih tretmana.

Dr. med. Jasenka Kalajdžić – Čandrlić, direktorica je na početku konferencije za medije pozdravile sve uzvanike i zahvalila se svima koji su svojim prisustvom odlučili uveličati ovaj događaj. Zahvalila se svom timu, ekipi koja je pomno složena i bez koje ništa ne bi bilo moguće. Podsjetila je da je pravo vrijeme za razmišljanje o ljetu. Osim o zdravlju valja misliti i o ljepoti. Riječ je, dakako, o regerativnoj medicini čijom se primjenom zadržava prirodnost te održava cjelokupni tonus i svježina tijela.

Po završetku konferencije gosti su pozvani na prigodan domjenak, a imali su se i priliku prisustovati i demonstraciji tretmana Venus Legacy-em.

Među brojnim uglednim gostima bili su Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca, Jasmina Lovrinčević, Odjel za kulturologiju Sveučilišta J. J. Strossmayer, glumica Sandra Lončarić Tankosić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari