Biroprint: Maturantske majice već od 39 kuna!

Želimo Vam predstaviti novu djelatnost tvrtke Biroprint d.o.o. koja je preuzimanjem tima od četiri informatičara proširila svoju uslugu i na područje IT-a.

Već nakon nekoliko mjeseci uz postojeće projekte lansirali smo dvije nove Internet trgovine www.zdravije.hr i www.probe.hr. Uz razvoj Internet trgovina, naš tim je zadužen za upravljanje digitalnim marketingom i optimizacijom Internet trgovine za najpoznatije Internet tražilice.

Uz našu novu djelatnost podjednako nastavljamo dalje razvijati i djelatnosti kojima se bavimo dugi niz godina, trgovina uredskim materijalom, promo program, tisak na različite vrste materijala naša su specijalnost.

Sezonske aktivnosti nas trenutno usmjeravaju prema izradi majica za maturante i osmaše, a budući da se dugi niz godina trudimo ispuniti maturantima sve želje vjerujemo da će nam i ove godine dati puno povjerenje.

Upravo zato, dragi maturanti, vašem srednjoškolskom putovanju polako se bliži kraj, zadnja stanica ovog puta je zadnji i najluđi dan škole, mnogi od vas htjeti će ga obilježiti kreativnim, maštovitim i zanimljivim razrednim majicama.

Originalan dizajn, kvalitetan tisak i brza izrada pretvara Vašu ideju u djelo. Sami birate boju majica, veličinu majica, slogan koji želite nositi.

Majice su od 100% pamuka i u vašim rukama 10-14 radnih dana nakon što ste predali narudžbu!

Majice možete osobno naručiti dolaskom u našu trgovinu BIROPRINT u ulici Jakova Gotovca 4 u Osijeku ili nas kontaktirati putem obrasca kojeg imamo na našoj Internet stranici ili putem e-maila trgovina@biroprint.hr

P.S. Prilikom narudžbe potrebno je znati točan broj majica, veličine majica, te natpis koji želite imati na sebi prilkom najluđeg dana.

Za sve informacije slobodno nam se obratite na tel: 031/ 212-413, aktivni smo na Facebook-u Biroprint ili e-mailu trgovina@biroprint.hr.

U tijeku je i velika nagradna igra na našoj Facebook stranici u kojem možeš baš ti postati “heroj” razreda i odvesti cijeli razred na pizzu i ludo se zabaviti za kraj srednjoškolskog obrazovanja, o pravilima sudjelovanja vidi ovdje .

Promo članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari