Promo / Gospodarstvo

Uživi se u virtualnu stvarnost u prvoj osječkoj VR igraonici

Uživi se u virtualnu stvarnost u prvoj osječkoj VR igraonici

Možete li se zamisliti u Svemiru? A na morskom podmorju? Znate li kakav je osjećaj kada vam u susret dolazi krdo slonova? Upravo želite biti na ludom koncertu s hrpom 'nabrijanih' glazbenih fanova i gibati se u ritmu s njima? Ili želite da vam se od straha krv 'sledi' u žilama? Ne morate zažmiriti kako biste sanjali.

U Vrtu Jagode Truhelke 'sanja' se, i to - širom otvorenih očiju! Na ovoj se adresi snovi pretvaraju u stvarnost kroz koju koračate, lebdite, ronite, dodirujete predmete, popravljate robote ili držite pulsirajuće ljudsko srce na dlanu.

Možete li zamisliti kako vam izgleda crtež u prostoru, ali s one druge, vanjske strane? Provjerite. Dođite po odgovor! Nije to mašta, nego virtualna stvarnost u „VR Osijeku“.

U središtu Osijeka 'sudaraju' se svjetovi - stvarni s virtualnim. Ovdje se istovremeno uči i zabavlja. Granice ne postoje. Kroz virtualnu stvarnost 'prošetat' će vas HTC VIVE uređaji s dvije laserske bazne stanice koje vaš headset prate u svakoj sekundi s više od 70 senzora i stvaraju sliku stvarnosti, s dva posebna zaslona na svakom oku, s rezolucijom 2160X1200 uz refresh rate 90 fs.

Okusite zabavu u novoj dimenziji. Nadražite vlastite moždane stanice i dogodit će vam se – nezamislivo!

vr 07

Adresa igraonice:
Vrt Jagode Truhelke 3, 2. kat

Cjenik:
VR 10 – Trajanje: 10 minuta. Do 2 VR simulacije/igre/videa po izboru. – 30KN
VR 30 – Trajanje: 30 minuta. Do 4 VR simulacije/igre/videa po izboru. – 60KN
VR 60 – Trajanje: 60 minuta. Do 7 VR simulacija/igara/videa po izboru. – 100KN

Web stranica:
http://vrosijek.com
https://www.facebook.com/vrosijek/

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kontakt:
http://vrosijek.com/kontakt

Mob:
091 596 6673

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite VR30 paket, 30 minuta da istražite nove svjetove i vidite nezamislivo! U komentar ispod članka upišite "I ja želim odlutati s ovog svijeta #VROSIJEK" i stvorite si mogućnost da baš Vi odlutate sa ovog svijeta![/important]

vr 03

vr 02

SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!