Promo

posebna iznenađenja

Prvih 10 godina Travel FREE pograničnih dućana u Hrvatskoj

Prvih 10 godina Travel FREE pograničnih dućana u Hrvatskoj
Promo

U Travel FREE dućanima pronađite veliki izbor parfema, kozmetike, mode i mnoštva posebnih ponuda s cijenama nižim čak do 40 posto

Trgovački lanac pograničnih dućana Travel FREE 12.07.2024. obiliježava 10. obljetnicu otvaranja svoje prve poslovnice u Hrvatskoj. Travel FREE će povodom svog velikog jubileja organizirati rođendanski party u svim svojim poslovnicama diljem Hrvatske. Kupce očekuju posebna iznenađenja kao i veliki popusti na sve kategorije.

Travel FREE u svom ekskluzivnom ambijentu nudi širok asortiman parfema i kozmetike, slatkiša, modnih dodataka i ostalog s cijenama nižim čak do 40% u odnosu na domaće tržište.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U rujnu 2014. godine u Novom Varošu otvorili smo prvu Travel FREE trgovinu u Hrvatskoj. Danas ih je ukupno četiri na graničnim prijelazima Novi Varoš, Vinjani Donji, Gruda (Konavle) i Županja. Kontinuirano dovodimo nove brendove na naše police i nudimo ih po najpovoljnijim cijenama. Zadnji veliki brendovi koji su nam stigli na police su Sol de Janeiro, Tom Ford parfemi i L’Occitane. Redovno ulažemo u novi izgled naših shopova  kako bi kupci mogli kupovati omiljene proizvode u ugodnom okruženju. Rođendanskom proslavom želimo kupcima ponuditi zabavu u ljetnim danima, ali i iznimne popuste na sunčane naočale, parfeme i pića svjetskih brendova", kazao nam je Ante Roglić-Karlušić, direktor Travel FREE Hrvatske. 

Inače Travel FREE posluje u četiri poslovnice u Hrvatskoj, a u Europi ih trenutno ima preko 60 u šest zemalja. Trgovine su otvorene od ponedjeljka do subote te odabrane nedjelje od 9 do 21 sata, a u njima možete pronaći brojne originalne međunarodne marke po niskim cijenama, parfema, kozmetike, mode - i mnoštva posebnih ponuda s cijenama nižim čak do 40 % u odnosu na domaće tržište, a kupcima van EU nude i mogućnost povrata poreza. 

Posjetite ih u trgovinama u Slavoniji (Novi Varoš i Županja), u Dalmaciji (Gruda Konavle, Vinjani Donji) ili na web shopu www.travelfree.hr. Dodatne informacije potražite na društvenim mrežama Facebook i Instagram. I ne zaboravite moto: Travel. Stop. Shop.


Izdvojeno

Reci što misliš!