servis klime 49 do 79 eura

Gumicentar Vulkan na tri lokacije pripremio je ljetnu akciju servisa klima uređaja i zamjene ulja

Akcijska cijena servisa klima uređaja iznosi 49 ili 79 eura ovisno o odabranom paketu

Gumicentar Vulkan ima preko 30 godina tradicije i iskustva u prodaji pneumatika i servisiranju vozila, a dio su i Castrol service mreže. Ovog proljeća i ljeta za vas su pripremili popularne cijene servisa klime i zamjene ulja za vaša vozila.

“U našim centrima potražite ljetne pneumatike po najpovoljnijim cijenama, naši serviseri mogu vam ugraditi pneumatike, napraviti autooptiku na modernim laserskim uređajima, promijeniti ulje i filtere, napraviti unutarnje čišćenje motora sa NONCarbon uređajem i ostale servisne usluge potrebne vašem vozilu po popularnim cijenama”, kažu u Vulkanu.Dolaskom toplog vremena klima uređaj postaje nezaobilazna stvar u vozilima, kako bi hladio savršeno, mora se održavati, a sad je pravi trenutak da ga provjerite i pripremite za ljetnu sezonu.

Akcijska cijena servisa klima uređaja iznosi 49 ili 79 eura ovisno o odabranom paketu te uključuje recikliranje starog plina, vakumiranje sustava, test nepropusnosti, nadopuna plinom (R134) do 400g. Uz obavljen servis klime kupac ostvaruje 20% popusta na dezinfekciju klime sa Magneti Marelli setom (sprej + pjena).

“Ukoliko je vašem vozilu potrebno promijeniti ulje i filtere u ponudi imamo akcijski paket izmjene ulja po 89 eura, u cijenu je uključeno do 4 L Castrol Edge 5W30 EDGE LL ulja ,FRAM filter ulja i brtva čepa kartera”, zaključuju u Vulkanu.

Za dodatne informacije obratite im se telefonski na 031/506-387 ili 031/301-755, mailom: prodaja@gumicentar-vulkan.hr ili posjetite njihovu web stranicu www.gumicentar-vulkan.hr

Gumicentar Vulkan možete posjetiti na tri adrese: 

  • Osijek, Josipa Hutlera 35
  • Osijek, Strossmayerova 273
  • Darda, Ivana Krstitelja 44

Napomene: akcija traje od 01.06.2024. do 01.07.2024. U servis autoklime je uključeno do 400 grama novog plina, ukoliko je potrebno više plina za punjenje klima uređaja, naplaćuje se prema cjeniku. Servis klima uređaja ne uključuje popravke neispravnih sustava klimatizacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari