Promo

provjerite popuste

Ovaj vikend Retail park Gacka slavi prvi rođendan

Ovaj vikend Retail park Gacka slavi prvi rođendan

Očekuje vas shopping s popustima i Domino's pizze snižene za 30%

Sigurno ste do sada već posjetili prije godinu dana otvoreni Retail park Gacka. Lociran je na odličnoj poziciji Osijeku, pripada gradskoj četvrti Industrijska četvrt, a nalazi se naposredno uz najveće, najprostranjenije i najnapučenije osječko naselje Sjenjak.

Petak 14., subota 15. i nedjelja 16. lipnja Retail Park Gacka slavi svoj prvi rođendan, a trgovine i ugostiteljski objekti potrudili su se da vas tih dana nagrade za povjerenje koje im ukazujete već godinu dana. Pripremili su popuste na koje nitko ne može ostati ravnodušan…

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U dm-u ćete za kupnju iznad 40 eura na poklon dobiti ručnik, u Hervisu 20% popusta na sve, u Sancta Domenici vas čekaju popusti do 50% na odabrane velike i male kućanske uređaje, televizore, uređaje za osobnu njegu, laptope, klime i ostale uređaje, Domino's u dane proslave rođendana snizio je cijene svih pizza za 30%. Koji vas još popusti očekuju ovaj vikend  provjerite na web stranici Retail Parka Gacka

Ali rođendanski popusti nisu sve što vas očekuje. Posjetite Facebook stranicu Retail Parka Gacka jer tamo ovih dana možete osvojiti vrijedne nagrade u obliku poklon vaučera za Sinsay, Pepco i House.

A za kraj donosimo još jednu zanimljivu novost. Ponudu osječkog Retail Parka Gacka uskoro će nadopuniti i skoro otvorenje kioska Tiska koji je već postavljen na poziciju uz Knjižaru Znanje.

Vidimo se u Retail Parku Gacka!


Izdvojeno

Reci što misliš!