Promo

dostojanstvo.hr

SDP predstavio platformu Dostojanstvo

SDP predstavio platformu Dostojanstvo
PROMO

Svatko od nas ima pravo na dostojanstven život, život od svoje pošteno zarađene plaće i mirovine, pravo na subvencioniran stan za mlade obitelji

Odlazak u dućan ili na plac, plaćanje računa ili običan izlet s ručkom, prosječnom građaninu Hrvatske postali su gotovo pa luksuz. Dojam života u Hrvatskoj, jednako kao i statistički pokazatelji Eurostata, reći će vam isto – u Hrvatskoj je danas skupo živjeti! A to je u potpunoj suprotnosti s konstantnim hvalisanjem premijera i njegove Vlade. Živimo li doista u različitoj Hrvatskoj od njih?

U stvarnosti, Hrvatska je druga najneuspješnija zemlja u Europskoj uniji u borbi protiv inflacije. Zbog Vladine nesposobnosti, naš novac vrijedi manje, a jaz između bogatih i siromašnih u društvu postaje sve izraženiji. Jedni mogu sebi priuštiti sve, dok drugi gledaju kako će kupiti kilo mesa, a o zdravoj prehrani ili ljetovanju mogu samo sanjati. To nije normalno!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vladajući se hvale da je državni proračun najveći u povijesti. No, zahvaljujući nepravednoj redistribuciji novca, građani od fiktivnih povećanja brojki nemaju nikakve koristi. Zbog HDZ-ovih afera, rođačkih veza i brige za privatne interese, a ne interese onih koji su ih u Sabor birali – prosječnim građanima Hrvatske politika se gadi. I zbog toga ne izlaze na izbore, što onda pogoduje upravo HDZ-u!

No ne mora biti tako!

Kako obespravljenim i osiromašenim građanima dati glas? Pitati ih što misle, kako se osjećaju? Otvoriti teme od značaja za svakodnevni život? Kako ih uključiti u sukreiranje politika?

Dostojanstvo je web platforma na kojoj ćete naći odgovore na takva pitanja. Registrirajte se i postanite dio najveće političke platforme u Hrvatskoj. Pišite nam, postavljajte pitanja, ispunjavajte ankete, komentirajte postojeće i predlažite nove politike. Želimo čuti što imate za reći!

Zašto baš Dostojanstvo?

Zato što je dostojanstvo temeljno ljudsko pravo. Svatko od nas ima pravo na dostojanstven život, život od svoje pošteno zarađene plaće i mirovine, pravo na subvencioniran stan za mlade obitelji. Dostojanstvo je i borba. Borba protiv siromaštva, protiv svakog oblika mržnje, diskriminacije i nejednakosti. Borbu koju želimo voditi zajedno s vama.

Hrvatska treba promjenu – budi dio te promjene!

Recite nam što vam ide na živce. Recite nam što želite promijeniti. Nama na platformi Dostojanstvo, vaše mišljenje je važno. Pridružite nam se – stvarajmo bolju budućnost zajedno!


Izdvojeno

Reci što misliš!