Promo

game over

U Osijeku se danas otvara prva laser tag arena i najmodernija igraonica u regiji

U Osijeku se danas otvara prva laser tag arena i najmodernija igraonica u regiji
GameOver

U samom centru grada otvara se vrhunska oaza zabave za sve uzraste

Iako vjerojatno već i ptice na grani znaju, danas (petak, 4.8.2023.) u 16:00 vrata otvara najmodernija igraonica u regiji i prva laser tag arena u Osijeku - Game Over

U igraonici ćete moći zaigrati laser tag (nešto kao paintball, ali bez boli i čišćenja odjeće nakon igre + puno zabavnije i dinamičnije), okušati se u horor escape room-u ‘Psycho’, proslaviti rođendan, odraditi team building, itd. U dolasku su i različite arkadne igre, tako da će biti aktivnosti za sve uzraste i interese. U lobby-u su posloženi stolovi, tako da možete popiti kavu i zaigrati jednu od 8 board games-a koje će biti dostupni gostima - dok čekate na svoj termin - ili ste samo u prolasku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radno vrijeme igraonice će biti:

Pon-čet: 16:00h - 22:00h
Pet: 16:00h - 24:00h
Sub: 10:00h - 24:00h
Ned: 10:00h - 22:00h

Radno vrijeme TC Super je svaki radni dan do 20:00h te je centar nedjeljom zatvoren. Iz tog razloga, posjetitelji Game Over-a će koristiti južni ulaz (bočni, kod caffe bar-a Lotus) za ulaz/izlaz iz igraonice. 

Ukoliko imate dogovoren termin za escape room ili rođendan van radnog vremena TC Super, djelatnik igraonice će vas dočekati na ulazu. Ukoliko samo želite zaigrati jednu od igara (bez rezervacije), moći ćete pozvoniti na portafon i djelatnik će vas pustiti u TC. 

Na sam dan otvorenja se očekuje nešto veći promet ljudi, tako da sugeriramo da unaprijed rezervirate svoj termin kako ne biste morali predugo čekati u redu. 

Rezervacije proslava rođendana, escape room-a, i team building-a su već započele te se termini za kolovoz polagano popunjavaju. 

Ukoliko želite rezervirati termin, isto možete učiniti na sljedećim linkovima:

Plaćanje za online rezervacije se vrši unaprijed, karticama, dok u igraonici možete platiti gotovinom ili karticama. Također, svoj termin možete rezervirati i na recepciji igraonice. 

Za sve ostale informacije, novosti, i promocije, zapratite Game Over na društvenim mrežama. 

Vidimo se u 16:00!


Izdvojeno

Reci što misliš!