Promo

Moderni načini komunikacije

Električar Osijek, rješenje svih vaših problema s električnim instalacijama

Električar Osijek, rješenje svih vaših problema s električnim instalacijama

Pronaći kvalitetnog majstora, a ponekad i bilo kakvog majstora, često je popriličan izazov

Kvarovi se uvijek dogode u krivo vrijeme. Točnije, uvijek je krivo vrijeme da u našem domu nastane neki kvar i naruši nam svakodnevnu rutinu i kvalitetu života.

Kvarovi na električnim instalacijama nisu iznimka. Kada se dogode, prva stvar koju ljudi rade jest da se među prijateljima, poznanicima ili članovima obitelji raspitaju o nekom dobrom majstoru koji može, po mogućnosti što prije, doći na adresu i riješiti problem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, pronaći kvalitetnog majstora, a ponekad i bilo kakvog majstora, često je popriličan izazov. Mnogi majstori još uvijek rade po sistemu preporuke i nisu prihvatili suvremene načine komunikacije, bliže novijim generacijama korisnika.

Ukratko, ako ne znate nekog majstora ili nekog tko zna majstora, čeka vas duga potraga. Čak i ako na taj način pronađete majstora, velika je vjerojatnost da je on prebukiran i ne može brzo odreagirati i riješiti vaš problem. 

Kako do nas? 

“Električar“

Upravo zbog toga Električar Osijek omogućio je svojim korisnicima mogućnost kontakta putem više različitih kontakt kanala.

Osim standardnog kontakta na broj telefona 098 547 870, naši korisnici mogu nas kontaktirati i putem mail adrese [email protected], putem Facebook inboxa te putem kontakt forme na našoj web stranici https://elektricar-osijek.hr/.

Moderniji načini komunikacije pružaju dodatne prednosti koje nam mogu pomoći pri detekciji problema i dogovoru o dolasku na adresu. Digitalna komunikacija omogućuje, uz detaljan opis kvara ili potrebnog rada, prilaganje fotografija ili videa, iz čega naši majstori odmah u startu mogu dobiti predodžbu o čemu je riječ.

Pozivamo sve naše sugrađane koji su u potrebi za bilo kakvom vrstom električarskih radova da nam se slobodno java putem bilo kojeg kanala, odgovorit ćemo im u kratkom roku i, po potrebi, dogovoriti dolazak naših električara na adresu.

Električar osijek - usluge koje nudimo

Električar Osijek nudi sve vrste električarskih usluga. Rješavamo brojne probleme i kvarove električnih instalacija te obavljamo radove kao što su montaža utičnica i prekidača, montaža ventilatora, električnih ormarića, unutarnje i vanjske rasvjete, postavljanje novih električnih instalacija te adaptacije starih.

Također obavljamo i instalaciju sustava videonadzora te električne instalacije za pametne kuće.

Važno je da naši sugrađani imaju na umu da svaki električarski rad može biti opasan, koliko god se jednostavnim činio, stoga je uvijek bolje da ga obavi stručnjak, električar s iskustvom.

Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je lako stradati prilikom neispravnog rukovanja elektroinstalacija, kao i prilikom rukovanja nsipravnim elektroinstalacijama. Ako u vašem domu ili poslovnom prostoru postoji kvar koji treba otkloniti električar, kontaktirajte nas s povjerenjem. Mi ćemo se pobrinuti da sve bude obavljeno strogo prema pravilima struke. Na  naš rad dajemo garanciju.

Također, ako useljavate u novi dom, osobito ako je u pitanju stan ili kuća starijeg datuma izgradnje, preporučujemo temeljitu provjeru svih električnih instalacija kako biste izbjegli potencijalne probleme s kvarom vaših električnih uređaja, ali i s mogućim požarom.

Uz Električara Osijek više ne morate brinuti kako doći do pouzdanog majstora koji može brzo odreagirati i riješiti vam problem. Samo nam se javite, nebitno na koji način, a mi ćemo se pobrinuti da svaki kvar na električnim instalacijama u vašem domu ili poslovnom prostoru bude otklonjen u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas s povjerenjem.

Električar Osijek – INBOR
Trg slobode 9, 31000, Osijek
098 547 870


Izdvojeno

Reci što misliš!