još veća količina proizvoda

Popularni web shop Crosst.hr otvara vrata svoje trgovine u Osijeku

Od svojih nedavnih početaka u prostoru od svega tridesetak metara četvornih Crosst.hr je prerastao u jednu od najdinamičnijih web trgovina u Hrvatskoj

Nakon nešto više od dvije godine rada i preko sto tisuća isporučenih proizvoda, s početkom ožujka Crosst.hr ekipa je prešla u veći i moderniji poslovni prostor od sveukupno 300 metara četvornih u centru Osijeka na adresi Hrvatske Republike 19/d, Blok C2.

“Ohrabreni interesom i odanošću svojih kupaca, odlučili smo se za ovaj iskorak koji će biti popraćen unaprjeđenjem naše ponude, još većom količinom proizvoda dostupnih na lageru i povećanjem tima koji sudjeluje u stvaranju naj iskustva kupovine!”, poručuje Crosst tim.

Od svojih nedavnih početaka u prostoru od svega tridesetak metara četvornih Crosst.hr je prerastao u jednu od najdinamičnijih web trgovina u Hrvatskoj koja u svojoj ponudi ima preko 4 tisuće proizvoda i 300 različitih brendova. Kao naše najprodavanije kategorije istakli su se dječji proizvodi, proizvodi za zdravlje, dodaci prehrani i raznovrsni kozmetički preparati, no treba spomenuti kako pored toga nude široku paletu ostalih proizvoda prepoznatih od strane njihovih kupaca po kvaliteti i ugodnosti služenja.

“U želji da prigodno obilježimo naše preseljenje, organiziramo svečano otvorenje u terminu 19.-21. svibnja 2023., pri čemu će naša poslovnica biti otvorena za posjete tijekom sva tri dana u vremenu od 10 do 18 sati. Naša web trgovina tako će se po prvi put i fizički otvoriti prema javnosti kako bi našu ponudu mogli doživjeti svim osjetilima, a kroz maloprodaju na istoj adresi ostajemo trajno otvoreni svojim kupcima”, poručuju iz Crossta i pozivaju vas da ih posjetite.

Za središnji dan našeg programa svečanog otvorenja odabrali su subotu, 20. svibnja, a predviđeni zabavan i edukativan raspored koji uključuje vrijeme za igru, catering i poklone iznenađenja odvijat će se prema informacijama u nastavku ovog teksta.

PROGRAM ZA SUBOTU

10:15- 12:30- Vrijeme za igru (facepaint, dječje igre, podjele balona i poklončića za djecu, darivanje)

11:00-12:15- Predavanje Sara Kuna- SkoliOs (poticanje razvoja djeteta, baby handling, o nosiljkama i maramama, Bowen terapija za grčeve i mnoge druge korisne informacije koje ćete moći dobiti od Sare)

12:20-14:00 – Vrijeme za catering by Lipov hlad

14:00-18:00 – Vrijeme za druženje

POKLONI ZA NAZOČNE

1. Put u Gardaland za 2 osobe

2. Violetin kofer

3. Lassig ruksak

4. Crosstov poklon iznenađenja

5. Raznovrsni ostali pokloni kupcima (Gillette, Pantene, Chicco, FreeON Bubaba itd.)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari