okušajte se u gimnastici

Tijekom ljetnih mjeseci besplatni treninzi za Predškolce u Osijeku i Vukovaru

Prijaviti se mogu svi zainteresirani predškolci u dobi od 4 do 6 godina

U sklopu projekta “Promocija sportske rekreacije među djecom u sustavu predškolskog odgoja na području Grada Osijeka” koji provodi Gimnastičku društvo Osijek – Žito uz podršku Ministarstva turizma i sporta, tijekom ljeta organizirati će se četiri besplatna treninga za Predškolce s područja Osijeka i Vukovara.

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi, razvoj svijest o zdravi navikama i zdravom stilu života kod djece predškolske dobi, povećanje broja korisnika uključenih u programe bavljenja gimnastičkim sportom kao temeljem zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja i stvaranje pozitivnog stava prema sportu kod djece.

“Ovo je idealna prilika za sve zainteresirane predškolce da se okušaju u gimnastici, sportu koji nosi mnoštvo benefite za sve dobne skupine, a pogotovo najmlađe jer im stvara pozitivan stav prema sportu i razvija cjelokupnu muskulaturu. U Sokol Centru ćemo provesti po besplatan trening u lipnju, srpnju i kolovozu, a jedan trening tijekom ljetnih mjeseci provesti će i kolege u GK Vukovar.”, izjavila je Nina Baum, trenerica GD Osijek – Žito.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani predškolci u dobi od 4 do 6 godina koji do sada nisu sudjelovali u navedenom projektu. Broj mjesta je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da se čim prijave na sudjelovanje osobnom dolaskom u GD Osijek – Žito ili pozivom na broj trenera 099 518 4929.

Sve upite vezane uz projekt moguće je napraviti kontaktom na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, SMS).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari