na prvom katu malla

U Osijeku otvorena podružnica zagrebačke Poliklinike Patela

PR

Patela Osijek novi je centar za oporavak od ozljeda, dijagnostiku i kondicijsku pripremu, koji je nastao kao podružnica zagrebačke poliklinike za ortopediju – Poliklinike Patela, koja u Zagrebu postoji još od 2009. godine.

U Mall-u Osijek održano je svečano otvorenje uz prigodni domjenak Patele Osijek. Otvorenje novog centra za rehabilitaciju, dijagnostiku i kondicijsku pripremu podržao je i gradonačenik Grada Osijeka Ivan Radić, inače veliki ljubitelj osječkog sporta, kao i brojni drugi osječki sportaši.

Patela Osijek nastala je kao rezultat dugogodišnje suradnje Saše Bašćevana, doktora kineziologije i suvlasnika Poliklinike Patela, i Dine Krole, kondicijskog trenera Nogometnog kluba Osijek, a sada i vlasnika Patele Osijek, primarno na području sportske rehabilitacije.

“Sašu poznajem još iz dana kada sam se ja kod njega liječio nakon ozljede. Već sam tada uvidio da kod nas na području Osječko-baranjske županije nedostaje jedan takav centar gdje sve imate na jednome mjestu. Centar u kojemu se nadopunju elementi fizioterapije, kineziterapije i kondicijske pripreme.” rekao je vlasnik Patele Osijek, Dino Krolo pa još jednom istaknuo: “To je ono po čemu se Poliklinika Patela razlikuje od drugih – kod nas možete dobiti kompletnu uslugu.”

Njihov je rad do sada prepoznalo preko tisuću pacijenata s različitim ozljedama, a samo neki od najpoznatijih su legenda borilačkog sporta Mirko Filipović Cro Cop, hrvatski nogometni reprezentativci Marko Pjaca i Andrej Kramarić te kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak.

“Mnogi ljudi su upravo iz Osijeka i okolice, kao i ja, morali ići u Zagreb na rehabilitaciju, a znam koliko bi mi bilo lakše da je tada u Osijeku postojao centar takve vrste. Vođen tim iskustvom odlučio sam u suradnji sa Sašom Baščevanom otvoriti podružnicu Poliklinike Patela – Patelu Osijek, jer Osijek i Slavonija to trebaju.” objašnjava Krolo.

Patela Osijek nalazi se na prvom katu trgovačkog centra Mall Osijek, u ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića 50a.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari