Briga za starije i nemoćne

Retail park STOP SHOP pomaže lokalnoj zajednici tijekom pandemije koronavirusa

PR

Društveno odgovorno poslovanje oduvijek je dio politike STOP SHOPa koji je danas više nego ikad svjestan potrebe za donacijom nečega uistinu vrijednog i korisnog za cjelokupno društvo

STOP SHOP retail parkovi u Osijeku i Valpovu donirali su medicinsku opremu u vrijednosti većoj od 20.000 kuna Domu za starije i nemoćne osobe u Osijeku. Doniranjem dezinficijensa, maski za lice i zaštitnih rukavica, STOP SHOP se uključio u pružanje humanitarne pomoći najranjivijoj skupini ljudi i zdravstvenim djelatnicima, stavljajući pritom dobrobit i sigurnost građana na prvo mjesto.

“Zaštita korisnika domova za starije osobe mora biti naš prioritet tijekom COVID pandemije i trebamo brinuti o očuvanju njihovog zdravlja jer su umirovljenici posebno ugroženi. Upravo je zbog toga STOP SHOP odlučio pomoći zdravstvenim djelatnicima i skrbnicima koji svakodnevno brinu o našim potrebitim sugrađanima. Nadamo se da donacijom zaštitne opreme možemo doprinijeti sprječavanju širenja i razvoja težih oblika bolesti uzrokovane koronavirusom te pomoći medicinskom osoblju u brizi o štićenicima Doma”, rekao je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju.

Društveno odgovorno poslovanje oduvijek je dio politike STOP SHOPa koji je danas više nego ikad svjestan potrebe za donacijom nečega uistinu vrijednog i korisnog za cjelokupno društvo. STOP SHOP je uložio značajan napor u borbu protiv koronavirusa omogućivši sigurnu kupovinu u retail parkovima koja je u skladu s međunarodnim standardima. Secured shopping centre (SSC), nezavisna švedska kompanija koja ispituje i ocjenjuje sigurnost okruženja u trgovačkim centrima i retail parkovima diljem svijeta, dodijelila je Certifikat o usklađenosti sa sigurnosnim mjerama protiv bolesti COVID-19. Njime je potvrđeno da svi protokoli STOP SHOPa prate propisane epidemiološke mjere.

STOP SHOP retail parkovi u Osijeku i Valpovu prvi su parkovi brenda STOP SHOP u Hrvatskoj. Nalaze se na odličnim pozicijama u oba grada, s lakim pristupom i s dobrom povezanošću javnim prijevozom do svih dijelova grada. Park u Osijeku trenutno broji 12 trgovina među kojima su Deichmann, JYSK, PEPCO i Müller, dok park u Valpovu sadrži dućane poput Bipe, Spara i TEDi-a. STOP SHOP tako svojim kupcima nudi proizvode širokog raspona – od mode i namještaja, do kućanskog tekstila i dječje opreme.

O STOP SHOPu 

STOP SHOP je brand tvrtke IMMOFINANZ i čine ga maloprodajni parkovi u Srednjoj i Istočnoj Europi. Radi se o privlačnim i praktičnim lokalnim dobavljačima u područjima obuhvata od 30.000 do 150.000 stanovnika, s raznolikom ponudom proizvoda i privlačnom vrijednošću za novac. Svojim dobrim prometnim vezama i velikim parkirališnim prostorom usmjereni su na štedljive “pametne kupce” koji cijene dobru pristupačnost. Knjigovodstvena vrijednost portfelja do 2021. iznosila je 1060.7 milijuna eura, a bruto povrat 7.9%. Brend STOP SHOP trenutno obuhvaća 100 retail parkova u devet zemalja, a to su: Slovačka (16), Mađarska (14), Austrija (13), Češka (12), Slovenija (14), Srbija (14), Poljska (11), Hrvatska (3), Rumunjska (1) i Italija (1).  

O IMMOFINANZU

IMMOFINANZ je grupacija za komercijalne nekretnine čije su aktivnosti usmjerene na poslovne i maloprodajne segmente sljedećih osam ključnih tržišta u Europi: austrijsko, njemačko, poljsko, češko, slovačko, mađarsko, rumunjsko i Adriatic regija. Osnovna djelatnost uključuje upravljanje i razvoj nekretnina, pri čemu STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) i brend myhive (office) predstavljaju ključne faktore kvalitete i usluga. Vrijednost portfelja iznosi oko 5,1 milijardi eura i pokriva otprilike 210 nekretnina. IMMOFINANZ se nalazi na burzi u Beču (vodeći ATX indeks) i Varšavi. Dodatne informacije dostupne su na: https://www.immofinanz.com.  

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari