SIGURNA BUDUĆNOST VAŠEG DJETETA - UPISI U TIJEKU!

Zašto djeca vole pohađati GiGa igraonicu?

U Osijeku se nudi najmoderniji program za djecu: uče o tehnologiji i projektima, razvijaju radne navike i obrazuju se za poduzetništvo već od treće godine života

Ovaj program razvija se posljednjih 20 godina, a zanimljiv je podatak da je GiGA igraonica nastala u suradnji sa stručnjacima iz gimnazije Gaudeamus na temelju promatranja gimnazijalaca i problema s kojima su oni dolazili u srednju školu. Ustanovljeno je da se na prevenciji navedenih problema treba raditi već u predškolskoj dobi.

Radi velikog broja obaveza i užurbanog načina života, roditelji i djeca često moraju odabrati između, primjerice, sportskih aktivnosti i učenja jezika. GiGA program rješava ove probleme!

Dva puta tjedno po 75 minuta mališanima u GiGA igraonici ponuđeni su različiti sadržaji i individualan pristup.  Program se izvodi u poslijepodnevnim satima, a Vaše će dijete kroz igru imati priliku socijalizirati se, naučiti strani jezik, usvajati radne navike, efikasno učiti kroz izradu umnih mapa te uživati u mini projektima.

Zašto djeca vole pohađati GiGA igraonicu?

Jednostavno je – djeca se vole igrati, a u ovoj se igraonici sve radi kroz igru prilagođenu razvoju i dobi polaznika. Tijekom provedbe programa u igraonici se izmjenjuju različite igre i sadržaji, poput pjesme i plesa, društvenih igara, korištenja bojanke, razgovora o različitim temama i mnogih drugih. Za sve nove polaznike postoji probni mjesec, tj. mjesec prilagodbe tijekom kojeg će Vaše dijete upoznati voditeljice u programu te se postupno uvesti u skupinu i program.

Mnoge roditelje zanima kako su raspoređeni predmeti i aktivnosti u GiGA igraonici.

Engleski je jezik baza programa i izvodi se dva puta tjedno po 35 minuta. Učenje se bazira na posebno osmišljenim tematskim modulima, npr. Boje, Voće, Životinje i sl. tijekom kojih djeca uče kroz igru i u različitim situacijama primjenjuju naučeni vokabular.

Učenje se bazira na posebno osmišljenim tematskim modulima, npr. Boje, Voće, Životinje i sl. tijekom kojih djeca uče kroz igru i u različitim situacijama primjenjuju naučeni vokabular.

Informatika se izvodi jednom tjedno, a glavni cilj ovog predmeta je ovladati osnovama rada na tabletu i računalu te naučiti dijete pravilnom korištenju tableta i računala te prevenirati probleme ovisnosti o tehnologiji.

Glazbeni i brbljaonica izvodi se jednom tjedno te kroz igru, razgovor, pjesmu i ples djecu podučava dječjem bontonu baveći se i različitim temama poput zdrave prehrane, prijateljstva, dječjih prava i suzbijanja strahova.

Sportaonica se također provodi jednom tjedno, razvija koordinaciju i usklađenost pokreta potičući sportski timski duh i suradnju među djecom.

Sve su navedene aktivnosti u programu povezane. Dovođenjem djeteta u GiGA igraonicu dva puta tjedno osiguravate mu stručno praćenje i razvoj na navedenim područjima. 

Omogućite svom djetetu razigrano i sretno djetinjstvo te razvoj svih njegovih potencijala!

Za sve dodatne informacije roditelji mogu nazvati GiGA igraonicu na broj 031 212 890 ili se prijaviti putem web stranice: https://www.gaudeamus.hr/gaudeamus/igraonica/upisi/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari