super akcija

Restoran Kašikom: Velika akcija ćevapa s roštilja za samo 20 kn i ćevapi s Coca-Colom samo 30 kn

Restoran "Kašikom" u osječkom Avenue Mallu poznat je po ukusnim domaćim jelima, a sad imaju i super akciju ćevapa

Želite pojesti nešto na žlicu, a nemate vremena za kuhanje? Onda je Restoran “Kašikom” definitivno nezaobilazno mjesto za kuhano ukusno domaće jelo.

Restoran “Kašikom” u trgovačkom centru Mall Osijek vam svakodnevno u ponudi nudi velik izbor kuhanih jela. Porcije su velike, tanjuri nikad prazni i sve to po pristupačnim cijenama.

Bilo da idete s posla i nemate vremena za kuhanje, student ste i ne želite provesti sate za štednjakom, ili ste jednostavno obavili šoping i vrijeme je za obrok, posjetite nas u našem restoranu gdje će vas dočekati naše ljubazno osoblje, s našom izdašnom ponudom.

Osim kuhanih jela na žlicu, restoran ima u ponudi i jela sa roštilja, pizze i sendviče, razne tjestenine i rižota, riblji menu, a naravno tu je i odlična kava, te sva bezalkoholna i alkoholna pića.

U restoranu možete uživati u unutrašnjem dijelu, ali i na ugodnoj terasi.

To nije sve… Restoran ima akciju koja se ne propušta.

Ćevapima s roštilja, i ukusnoj lepinji, s lukom nitko ne može odoljeti, a pogotovo kada su na akciji po nevjerojatnoj cijeni od samo 20,00 kn ili u kombinaciji s Coca-Colom po još boljoj cijeni od 30,00 kn. Akcija traje do 1. listopada.

U sklopu restorana se također nalazi sala s dječjom igraonicom koja je savršen izbor za sve vrste proslava od dječjih rođendana, pričesti, krizme, pa do poslovnih domjenaka, sastanaka i seminara. Također za proslave imamo posebnu prilagođenu ponudu a sve informacije možete dobiti na kontakt broju 099/7722-716.

Imate svoju firmu i svoju ekipu na poslu, ili ste vi dio ekipe, a brzih jela i pekare vam je preko glave?

I zato smo tu, restoran “Kašikom” vrši dostavu gableca, kuhanih i toplih jela na Vašu adresu. Vrijeme dostave, i cijena je prilagođena, a za detaljniju ponudu javite se na kontakt broj 099/7722-716.

Za sve upite i informacije vam stojimo na raspolaganju, čekamo vas!

Kontakt:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari