pune police vas čekaju

Kupite i prodajte udžbenike i u vinkovačkoj poslovnici Antikvarijata Libar

Nakon što ste provjerili možete li prodati svoje rabljene udžbenike Antikvarijatu ili ste se odlučili na kupnju udžbenika za novu školsku godinu, uputite se prema novoj vinkovačkoj poslovnici u Dugoj ulici 1

Vaš omiljeni Antikvarijat Libar svake godine je tu za vas kako biste se pripremili za novu školsku godinu te kako biste proveli ljeto bezbrižni. Osim na već poznatoj lokaciji u Osijeku, na adresi Županijska 17, Antikvarijat Libar sada možete posjetiti i na novoj adresi u Vinkovcima, Duga ulica 1. Nova poslovnica otvorena je sredinom svibnja ove godine, s ciljem približavanja povoljnih školskih udžbenika svim školarcima Vukovarsko-srijemske županije kako bi spremni dočekali novu školsku godinu.

Kao i u Osijeku, i u novoj vinkovačkoj poslovnici možete prodati svoje rabljene udžbenike za srednje strukovne škole i gimnazije budući da Antikvarijat Libar vrši otkup rabljenih udžbenika po cijeni od 10 do 75 kuna, a radne bilježnice otkupljuje po cijeni od 10 do 25 kuna. Ako vas zanima koje udžbenike Antikvarijat Libar otkupljuje, slike udžbenika možete poslati na njihov Facebook profil putem Messengera, na email adresu info@antikvarijat-libar.com ili putem web obrasca, a vrlo lako to možete provjeriti i na njegovoj web stranici gdje ćete pronaći popis udžbenika i radnih bilježnica koje otkupljuju. Komunikacija je brza i efikasna, a vi možete na vrlo jednostavan način saznati sve što vas zanima.

S druge strane, ako želite kupiti povoljne školske udžbenike, Antikvarijat Libar ima pune police koje vas čekaju. Ovdje možete kupiti rabljene udžbenike i radne bilježnice za gimnazije i srednje strukovne škole po 40% nižim cijenama u odnosu na nove udžbenike.

Nakon što ste provjerili možete li prodati svoje rabljene udžbenike Antikvarijatu ili ste se odlučili na kupnju udžbenika za novu školsku godinu, uputite se prema novoj vinkovačkoj poslovnici u Dugoj ulici 1, od ponedjeljka do petka, svakim radnim danom od 10 do 18h. Subotom, nedjeljom i blagdanima poslovnica ne radi. Naravno, Antikvarijat možete posjetiti i u poslovnici u Osijeku, a ako nemate mogućnost dolaska u poslovnice kako biste prodali svoje udžbenike, Antikvarijat Libar vam besplatno šalje GLS dostavu bilo gdje u Hrvatskoj te vam novac uplaćuje na račun. Što čekate? Antikvarijat Libar vas očekuje!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari