mall osijek

Formis, prijatelj vašeg doma

Mjesto gdje se osjećate kao doma ili za koje želite da vam poput njega izgleda dom – to je Formis, prijatelj vašeg doma i partner u opremanju istog kvalitetnim i atraktivnim namještajem

Namještaj nije samo skup predmeta koji ćete postaviti po stanu, kući ili poslovnom prostoru. Izborom namještaja određujete ton, izgled i atmosferu kojom želite da vaš prostor odiše. Upravo zbog toga važno je imati veliku mogućnost izbora kako biste pronašli ono što vam najviše odgovara estetikom, kvalitetom i cijenom.

Bogat asortiman raznog namještaja

Salon namještaja Formis Furniture – svoje mjesto pod suncem u gradu Osijeku pronašao je u Mallu Osijek, prostorima nekadašnjeg Avenue Malla. Od samog početka rada, ova prodavaonica namještaja na čelu s vlasnicom Armanom Džombom ima samo jedan cilj – svojim kupcima ponuditi izuzetno atraktivan i moderan namještaj uz odličan omjer cijene i kvalitete.

U dosadašnjem radu Formis je ostvario brojne suradnje, kako s privatnim, tako i s poslovnim klijentima. S ponosom ističu da su se mnoge od tih suradnji nastavile, odnosno da su se brojni zadovoljni kupci iznova vratili kada su ponovno opremali dom ili poslovni prostor. Formis namještaj s ponosmo krasi brojne urede i domove, ne samo u gradu Osijeku, nego i u drugim dijelovima Hrvatske.

U asortimanu prodavaonice moguće je pronaći zaista sve. Kreveti, boxspring kreveti, ormari, komode, kutne garniture, fotelje, dvosjedi, trosjedi, stolice i sve ostalo što možete zamisliti od namještaja pronaći ćete u raznim varijantama koje će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Ugradbeni ormari, vreće za sjedenje i kompletne spavaće sobe nadopunjuju ionako bogat sadržaj ponude namještaja.

Ono što Formis izdvaja od konkurencije je zaista bogata lepeza dostupnih boja i materijala. U većini slučajeva imat ćete popriličan broj opcija i sigurno ćete pronaći nešto što će se savršeno uklopiti u vaš dom. Sam prostor u startu će vas očarati svojom atmosferom i opremljenošću i sasvim sigurno ćete zaboraviti na vrijeme uživajući u razgledavanju i isprobavanju raznih kreveta, kutnih garnitura i ostalog sadržaja.

Osim već dostupnih proizvoda, u ponudi ćete pronaći i mogućnost izrade namještaja po mjeri. Ako ste u procesu renoviranja ili kupovine nove nekretnine, uz Formis imate priliku opremiti ju u potpunosti namještajem po vašoj mjeri i željama, da sve bude točno onako kako ste zamislili.

Osim prodaje namještaja, tvrtka ponudu usluga nadopunjuje i popravcima te tapeciranjem svih vrsta namještaja te nastoji svojim sugrađanima, ali i ostalim kupcima, pružiti potpuno iskustvo kupovine i održavanja namještaja uz imperativ najvišeg standarda kvalitete.

Kako do Formisa?

Vrata Formis prodavaonice otvorena su vam od ponedjeljka do subote od 9:00 do 20:00 h. Ako niste dosad, sada je prilika da saznate što se sve nalazi u modernom, bogato opremljenom prostoru u kojem ćete se osjećati kao da ste već doma.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim namještajem i još kvalitetnijim cijenama, ovdje ćete pronaći točno ono što tražite.

Kontakt možete ostvariti i putem e-maila, Facebook inboxa te telefonskim pozivom.

Kontakt podaci

Formis Furniture
Adresa: Ulica svetog Leopolda Bogdana Mandića 52, 31000 Osijek
Broj telefona: 099 389 4966
E-mail: formis.namjestaj@gmail.com

Društvene mreže

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari