višegodišnje iskustvo i stalno usavršavanje

Fiziocentar LegicaS – samo jedan cilj, a to je zadovoljan pacijent

Kvaliteta rada Fiziocentra zasniva se na ispunjavanju želja i očekivanja pacijenata oslanjajući se na višegodišnje iskustvo i stalno usavršavanje

Mlada poduzetnica Sonja Iža, magistra fizioterapije, Emmett i Welness terapeut otvorila je u Osijeku, na adresi Ivana Gundulića 32, obrt za masažu, poboljšanje kvalitete života i poduke pod nazivom FIZIOCENTAR LegicaS.

Ovaj Fiziocentar pruža brojne usluge fizioterapijskih tretmana (elektroterapiju, magnetoterapiju, ultrazvuk, svjetlosna terapija, toplinske procedure- fango, kinesiotaping, Emmett tehnika, Mirror terapija, manipulacija ožiljaka, vježbe za kralježnicu i trudnice i procjena dijastaze uz edukaciju vježbi), masaže (medicinska, sportska, aromamasaža, refleksomasaža stopala, cupping masaža, Lava Shell masaža i limfna drenaža), osim toga nudi tretmane njege tijela (njega lica i nogu, maderoterapija lica,  IPL tretmani po segmentima, dijamantna mikrodermoabrazija i LED svjetlosna terapija lica) i poduke (nordijsko hodanje, maderoterapija lica, njega lica, medicinska masaža i manipulacija ožiljaka) i to sve u svrhu poboljšanja Vašeg zdravlja i očuvanje kvalitete života.

Osim toga nudi se i mjerenje postotka masnog tkiva u tijelu putem bioelektrične impendancije i procjena općeg vitaminsko-mineralnog statusa (analiza 26 vitamina i minerala).

Kvaliteta rada Fiziocentra zasniva se na ispunjavanju želja i očekivanja pacijenata oslanjajući se na višegodišnje iskustvo i stalno usavršavanje u vidu edukacija i radionica. Naš rad i rezultate prepoznali su i neki od vrhunskih sportaša.

Težimo jednom cilju, a to je zadovoljan pacijent, samo nebo je granica za naše daljnje napretke i boljitak.
Fiziocentar LegicaS ima važan stav, a to je ostati pokretan i zdrav!

Bez dugog čekanja javite se putem FB stranice, instagrama, putem web stranice www.fiziocentar-legicas.hr ili na broj 095/357 0408.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari