poklanjaju članarine

Zdrave navike počinju u Fitness Centralu

Ljeto stiže i mnogi od vas žele se dovesti u formu, a najbolje mjesto za to je Fitness Central – najstariji fitness u gradu s više od 32 godine iskustva, a nudi sve što vam je potrebno za top formu

U Strossmayerovoj 111 čeka vas veliki izbor sprava na čak 2 etaže (600 m2), osiguran vam je i parking s više od 100 parkirnih mjesta za vaše limene ljubimce, a tu je i veliki izbor proteinskih shakeova raznih okusa te osvježavajućih napitaka!

U sklopu fitnessa, osim klasične teretane, tu je i borilačka dvorana, a posebno su popularni naši grupni treninzi! Specijalizirano za žene tu su GIRL FIT BOXING, JOGA, PILATES i BOOTY BUILDING, a u ponudi imamo i BOKS za početnike, MMA te za vaše najmlađe i JIU JITSU za djecu (8+). Svakako ćete pronaći nešto za sebe!

NAGRADNA IGRA

Fitness Central pravo je mjesto za početak vašeg fitness putovanja, a da bismo vas još više motivirali na trening, dijelimo čak tri BESPLATNE članarine! Sve što trebate je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu u Fitness Centralu i vaše ime i prezime! Ukoliko osvojite članarinu možete birati želite li trenirati u klasičnoj teretani ili se pak priključiti grupnim treninzima.

Dobitnici su: Marko Podgorščak, Iva Dimnjašević i Marija Kokorić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari