Mesoprerada, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom kojoj je kvaliteta mesa apsolutni prioritet, jučer je otvorila svoja vrata na čak dvije nove lokacije – na Glavnoj tržnici u Osijeku te u Osječkoj ulici 28 u Čepinu
Koncept mesnice u kojem se prodaje isključivo lokalno, domaće meso, već je prvog dana privikao velik broj oduševljenih kupaca koji su naglasili kako im je upravo ovakva mesnica nedostajala. Kvaliteta i sigurnost nikad nisu bili važniji, a upravo to su nam potvrdili i iz Mesoprerade.
“Drago nam je da smo otvorili svoja vrata i u Osijeku i da je Osječanima od danas dostupno meso s lokalnih slavonskih farmi. To je ono što bismo voljeli naglasiti – meso koje prodajemo je domaće, hrvatsko i konstantno svježe i to bez kompromisa. Kao poklon povodom otvorenja, našim smo kupcima pripremili promocije najboljih proizvoda, pa svakako svi mogu doći, kušati i uvjeriti se sami”, kazao nam je Slavko Mađarić, direktor Mesoprerade te dodao kako su otvaranjem novih mesnica generirali i nova radna mjesta u Osijeku i Čepinu. Osim toga, u iduća tri mjeseca planiraju otvoriti još čak četiri mesnice u Slavoniji, što podrazumijeva dodatna radna mjesta. Iznimnu kvalitetu proizvoda Mesoprerade prepoznao je i omiljeni osječki chef i food bloger, Nenad Komes koji nije propustio ni otvorenje mesnice.
“Iznimno mi je drago što surađujem s Mesopreradom s obzirom da im je kvaliteta i domaće meso apsolutni prioritet. Vjerujem kako ne moram dodatno objašnjavati važnost poticanja kupnje i konzumacije hrvatskog mesa i kvalitetu proizvoda”, rekao je Nenad Komes koji je uživao u degustaciji proizvoda, naravno, uz stroge epidemiološke mjere.
Upravo je sigurnost nit vodilja Mesoprerade – njihovih proizvoda i prodajnih mjesta.
Domaće, sigurno, provjereno, meso s domaćih farmi s potpisom Slavonije.