omiljena destinacija

Domino’s pizza slavi 1. Rodendan i časti! Uz kupnju jedne large pizze druga samo 50 centi

No, nije sve samo u pizzi, njihov uspjeh temelji se na posvećenosti kupcima i zajedništvu unutar njihovog tima

Domino’s Pizza danas obilježava prvu godinu uspješnog poslovanja u Osijeku, što predstavlja važan trenutak za pizza scenu koja se poput drugih gradova dinamično mijenja.

Od samog početka, pokazali smo da postoji i drugačiji tip pizze, koji su Osječani jako brzo prihvatili.

“S ponosom ističemo kontinuirani rast broja naših lojalnih kupaca, što potvrđuje uspješnost našeg rada. Isto tako možemo reći da stalnih kupaca ne manjka, te se trudimo da taj trend nastavimo i u narednim godinama.
Kroz proteklu godinu naučili smo mnogo o tome što naši sugrađani vole i kakvu pizzu očekuju. Slobodno možemo reći da smo uspjeli pronaći savršen balans između tradicionalnih, modernih i inovativnih kombinacija.
Osječki kupci posebno su zavoljeli naše nove pizze Gyros i Kebab, koje su nakon nepunih mjesec dana postale veliki hit”, kažu iz Domino’s Pizza.

No, nije sve samo u pizzi, njihov uspjeh temelji se na posvećenosti kupcima i zajedništvu unutar njihovog tima.

“Tijekom protekle godine, naš tim je izgradio nevjerojatnu povezanost – ne samo kroz rad, već i kroz prijateljstva koja su se razvila. Svi smo postali jedna mala obitelj, a ta povezanost se itekako osjeća u kvaliteti naše usluge.

Kroz brojne promocije i nagradne natječaje, trudimo se pružiti Osječanima samo najbolje iz Domino’s Pizza-e .
Svaka dostava je prilika da iznova potvrdimo naše standarde kvalitete, a povratne informacije kupaca pomažu nam da budemo još bolji.

S velikim planovima za budućnost, obećajemo da ćemo nastaviti unaprjeđivati ponudu i uslugu kako bi Domino’s ostao omiljena destinacija za sve ljubitelje pizze u Osijeku”, zaključuju iz Domino’s.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest