najbolje ponude

Testirali smo kompare.hr: Je li moguće uštedjeti na osiguranju?

Proces ugovaranja usluge iznenađujuće je jednostavan, a sve se odrađuje u nekoliko klikova

U današnje vrijeme, kada inflacija utječe na gotovo sve aspekte našeg života, svaka prilika za uštedu je dragocjena. Od režija do osiguranja, financijski pritisak raste, a pronaći način za smanjenje troškova često zahtijeva sate istraživanja.

Srećom, za neke troškove ima nade. Kompare.hr na jednom mjestu nudi usporedbu osiguranja, kredita i telekomunikacijskih usluga. Tako svojim korisnicima istovremeno štedi i vrijeme i novac – brzo, jednostavno i potpuno besplatno.

No, je li kompare.hr najbolja opcija kada je riječ o uštedi na ovim uslugama? Odlučili smo istražiti sami.

Što je kompare.hr?

Kompare.hr najveći je nezavisni komparator u Hrvatskoj. Koristilo ga je više od 140.000 zadovoljnih korisnika, a posluje preko 12 godina. Uspoređuje i ugovara usluge telekomunikacija, obvezno auto osiguranje i kasko auto osiguranje, dopunsko osiguranje i dodatno zdravstveno osiguranje te osiguranje imovine, a odnedavno i kredite.

Stranica besplatno uspoređuje i pronalazi najpovoljnije opcije za korisnike. Nudi ponude od više od 10 osiguravajućih kuća, 12 financijskih partnera i svih nacionalnih teleoperatera.

Kako ugovoriti uslugu putem kompare.hr?

Proces ugovaranja usluge iznenađujuće je jednostavan. Potrebno je posjetiti kompare.hr, odabrati željenu uslugu i ispuniti podatke. Kompare.hr zatim uspoređuje dostupne ponude i pronalazi najbolju.

Po dostavljenom zahtjevu, kompare.hr stručnjaci kontaktiraju korisnike i objašnjavaju sve detalje ponude. Korisnik uplaćuje odgovarajuću ponudu nakon čega digitalna dokumentacija stiže elektronskim putem.

Ugovorili smo auto osiguranje

Kako bismo se uvjerili da kompare.hr stvarno nalazi najpovoljnije ponude, odlučili smo ugovoriti policu auto osiguranja za vozilo Chevrolet Spark 1.0 LS+. Otišli smo na web, odabrali opciju auto osiguranje i ispunili podatke potrebne za izračun. Na ekranu su nam se prikazale informativne ponude nakon kojih smo zatražili poziv agenta.

Poziv je došao u roku 5 minuta, a stručnjak nam je objasnio sve detalje u vezi ponude. Najpovoljnija ponuda za naše vozilo iznosila je 218,65 €, a najskuplja 289,70 €. U obje su ponude bila uključena jednaka pokrića, stoga govorimo o istoj usluzi čija je razlika u cijeni čak 71,05 €.

Odabrali smo najpovoljniju opciju, uplatili premiju i na e-mail povratno dobili digitalnu policu. Stručnjak nam je objasnio da dokumentaciju nije potrebno printati, već je ona automatski vidljiva u sustavu tehničkog pregleda.

Zaključak: kompare.hr nam je u 15-ak minuta uštedio više od 70 €, i sve to iz udobnosti vlastitog doma.

Koje su prednosti korištenja kompare.hr?

Nama najvažnije, preskočili smo obilaženje poslovnica i web shopova. Nema više potrebe za zvanjem i posjećivanjem teleoperatera, osiguravateljskih kuća, banaka – kompare.hr stručnjaci rade to umjesto nas. Detaljno analiziraju tržište, a kako bi olakšali izbor, prikupljene ponude rangiraju od najbolje do najmanje povoljne. U konačnici, ostaje samo odabir i ugovaranje željene usluge.

Proces je brz i jednostavan – u samo par klikova smo pronašli policu koja nam odgovara. Uz to, za nas su pročitali sitna slova i upozorili nas na sve detalje ugovora.

Najbolji dio? Usluga je potpuno besplatna. Od svake ugovorene prodaje kompare.hr proviziju naplaćuje partnerima, a ne korisniku.

Što smo zaključili?

Lako smo i brzo usporedili sve ponude. Uz transparentnost i podršku tijekom procesa usporedbe i ugovaranja, trebalo nam je samo 15-ak minuta da ugovorimo policu auto osiguranja, i to najpovoljniju na tržištu.

Posjetite kompare.hr i u par klikova pronađite usporedivo ponudu osiguranja, kredita ili telekom usluga! Usluga ne košta ništa, a može uštedjeti puno.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest