dubrovačka 13

Bistro Fika – dnevni izbor jela na žlicu i bogat a’la carte menu u centru Osijeka

PROMO

Bistro Fika nudi izbor dnevnih jela na žlicu kao i bogat a’la carte menu

Kultna Laguna Croatica, na adresi Dubrovačka 13, nakon dugih 17 godina ponovno otvara vrata, renomirana u spoj tradicionalne, domaće kuhinje prožete bosanskim notama i okusima uz koncept fine dininga i novo ime- Bistro Fika!

Kao odgovor na nedostatak ovakve ponude na osječkoj gastro sceni, bistro Fika nudi dnevnu ponudu jela na žlicu i bogat a’la carte menu koji donosi moderan pristup tradicionalnim receptima. Svaki naš tanjur priča priču o spoju domaćih i svježih namirnica s lokalnih OPG-ova i sofisticiranih tehnika pripreme osmišljenih kako bi zadovoljili i najzahtjevnija nepca.

Vlasnica restorana, Filipa Lukić, donosi bogato međunarodno iskustvo u Osijek nakon nekoliko godina rada u ekskluzivnim restoranima pod vodstvom vrhunskih chefova.

PROMO

“Prepoznala sam nevjerojatnu mogućnost povezivanja domaćih, možda pomalo zaboravljenih jela s mlađim generacijama uvođenjem suvremenih tehnika pripreme, korištenjem mikro bilja i egzotičnih začina kojima želim oživjeti tradicionalnu kuhinju, čineći je privlačnom i dostupnom svima. Ovo je moj način da spojim najbolje iz oba svijeta – tradiciju koja odiše toplinom i inovacije koje potiču na istraživanje,” izjavila je Lukić.

Osim dobre hrane, bistro Fika je i destinacija za dobar provod, glazbu uživo, likovne radionice, prezentacije vina uz večeru u slijedovima i druge vikend evente.

PROMO

Za posebne prigode nudimo mogućnost najma prostora restorana uz personalizirani menu, stručno i iskusno osoblje i profesionalnu uslugu.

Pozivamo vas da nas posjetite i osobno doživite novu dimenziju gastronomije i kulture u srcu Osijeka.

Više o njima saznajte na:

Bistro Fika internet stranica

Bistro Fika Facebook

Bistro Fika Instagram

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest