na staroj adresi

Posjetite restoran Kod ruže i nek’ sva čula uživaju

Promo

Restoran Kod ruže (Strossmayer I) smjestio se na dobro poznatoj adresi u Strossmayerovoj 133

Restoran Kod ruže – Strossmayer No1 vratio se na osječku gastro scenu. Smješten na staroj poznatoj adresi – Strossmayerovoj 133, restoran je kompletno preuređen u modernom ambijentu.

Ponuda se sastoji od domaćih slavonskih jela što uključuje roštilj na drveni ugalj kao i teletinu ispod peke u njihovoj krušnoj peći. Mogu se pronaći i jela iz mediteranskog podneblja, a u ponudi su ostale tjestenine kao i pizze te street food u obliku hamburgera.

Restoran je za goste osigurao zatvoreni prostor kao i prostranu terasu, a svoje mjesto u restoranu možete rezervirati na broj telefona 031 375 888, a naručiti možete putem sustava Glovo svakoga dana.

Od 9. do 15. rujna povodom povratka u školske klupe osigurani su i posebnu akciju pizza po cijeni od 5,99 eura.

Promo

Pansion kod Ruže nalazi se uz Osječanima dobro poznatu pizzeriju Strossmayer u Strossmayerovoj ulici, od glavnog gradskog trga udaljenoj tek 20 minuta hoda. Kapacitet objekta je 36 kreveta. U sklopu pansiona nalazi se besplatan parking.

Smještaj s doručkom nudi gostima klimatizirane jedinice koje uključuju radni stol, sef, TV ravnog ekrana, terasu i vlastitu kupaonicu s tušem. Jedinice imaju garderobu. U noćenju s doručkom svaka jedinica uključuje posteljinu i ručnike. Kontinentalni doručak dostupan je svakog dana u pansionu s uslugom doručka.

Promo

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest