RK Nexe osvojio varaždinski turnir











RK Nexe pobjednik 1. Međunarodnog rukometnog turnira Varaždin Open 2011.

Rukometni klub “Nexe” pobjednik je 1.međunarodnog rukometnog turnira “Varaždin open 2011.”, a Saša Barišić-Jaman proglašen je najboljim igračem turnira. To je sažetak događanja koja su obilježila petak i subotu u baroknom Varaždinu.Pobjedom protiv “Bosne” ( 29:28 ) u polufinalu naši su rukometaši osigurali subotnje finale protiv “Varteks Di Capria “. Varaždinci su do finala došli pobjedom protiv “Crvene zvezde” pomalo neočekivano, ali potpuno zasluženo – 37:31.  

Gradska sportska dvorana Varaždin

Gledatelja: 500

Suci: Siniša Josip Cepanec (Tomaševac), Ranko Jeftić (Varaždin)

Nadzornik: Marijan Mraz (Trnovac Bartolovečki)

Ekipa RK NEXE Našice:

Lelić, Rajković, Buljubašić 2, Eter 1, Lelić 7, Mrđenović 1, Barišić-Jaman 5, Kedžo 2, Markotić 6, Kapular 1 , Obad 3 , Kević, Tomašević 7 (1), Vešligaj, Blažević, Velić 3 , Šunjić, Dundović, Rotim

Iskljucenja: Nexe 4′ (Kević, Blazević)

Sedmerci:Nexe 1/4

Trener Kasim Kamenica

Ekipa Varteks Di Caprio:

Žitnjak, Imamović, Tači, Marčec, Babić 6 (1), Jagačić 1 (1), Trojko 1, Žnidarić , Vincek 1, Sršen 3, Vidaček 9 (2), Žganec 4 (2) , Balent, Štimac 2 , Turan 5 , Barić , Prole

Iskljucenja: Varteks 2′ (Babić)

Sedmerci: Varteks 6/8

Trener Željko Golik

Komentari nakon susreta:

Sportski direktor Zdenko Kordi: “Ovaj je turnir bio odlična ideja i nadam se da će organizatori ustrajati u tome. Turnir je koristio svima, međunarodne su utakmice dragocjene za sazrijevanje ekipe. Nije uvijek pobjeda na prvome mjestu ali nam je drago što smo osvojili turnir. Svi su igrači dobili priliku uključujući i mlađe igrače i to je najvažnije.”

Saša Barišić-Jaman: “Turnir je zaslužio sve pohvale. Na kraju smo se veselili još jednoj pobjedi, mislim zasluženo. Pokazali smo ponovno da ekipa napreduje iz dana u dan i da se možemo nadati da ćemo ubuduće igrati još bolje.Što se tiče moje nagrade kao najboljega igrača, mislim da je to nagrada cijele ekipe i da je za nju zaslužan svaki igrač.Bilo je lijepo vratiti se u Varaždin i na kraju možemo biti zadovoljni s rezultatom i osvojenim prvim mjestom.”

Perica Lelić: “Vidi se da nismo u natjecateljskoj formi, igrali smo na mahove s dosta oscilacija. Nedostajao nam je ozlijeđeni Rajković i još uvijek nedovoljno oporavljeni Kević i Blažević. Sve u svemu zadovoljan sam i svojim nastupom i nastupom cijele ekipe.”

Franjo Lelić je bio naš najbolji strijelac na turniru s 12 golova: ” Početak je priprema, imali smo tek nekoliko treninga s loptom. U finalu prije finala, utakmici protiv “Bosne”, loše smo otvorili drugo poluvrijeme no na kraju smo pokazali snagu ekipe i pobijedili. Finale je bilo odrađeno rutinski. Zadovoljan sam svojom igrom, prostora za napredak još ima. Cijeloj ekipi naklon do poda.”


Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari