FOTO: Gradsko klizalište na Sokolu otvara se u subotu

 

Gradsko klizalište na Sokolu svoja će vrata otvoriti već ovoga tjedna. Temperature su već dugo u minusu što pogoduje stvaranju ledene plohe koju će već od subote, 26. studenog,  u 12 sati moći koristiti svi građani. Posljednje pripreme na klizalištu već u tijeku.

Na samome otvorenju klizanje će biti besplatno uz naravno topli čaj kako bi se svi mogli i dodatno zagrijati. Već nakon toga na led će kao i prijašnjih godina moći svi zainteresirani, a jutarnji termini biti će rezervirani za najmlađe iz osječkih škola i vrtića.

Napomenimo kako će Osijek ove godine dobiti još jedno klizalište i to ono u TC Portanova o čemu ćete sve moći saznati na SiB.hr.

Cijene:

– ulaznica – 10 kn (ulaz+garderoba)
– moguće je kupiti i karnet ulaznice -10 ulaznica=70 kuna, a 30 ulaznica=180 kuna
– najam klizaljki -10 kn
– oštrenje klizaljki – 20 kn

Smjene:

I. smjena – 12,30-14,00 h
II. smjena – 15,00-16,30 h
III. smjena – 17,30-19,00 h
IV. smjena – 20,00-21,30 h

[blockquote]”Danas ćemo građane počastiti besplatnim izlaskom na led, a inače će se ulaznice prodavati za deset kuna. Popust će se ostvariti pri kupnji karnet ulaznica pa tako deset ulaznica stoji 70 kuna, a 30 ulaznica može se kupiti za 180 kuna. Najam klizaljki je deset kuna, a oštrenje 20 kuna” kaže direktor Športskih objekata Zvonko Ibriks. [/blockquote]

Tekst i foto: K.Konig/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari