FOTO i VIDEO: Balonogomet

Na igralištu Elektre okupilo se 16 nogometnih klubova iz različitih županijskih nogometnih liga koji su do sredine svibnja ispunili osnovni uvjet za kvalifikaciju - dostavili su 5.000 čepova piva.

Na igralištu Elektre okupilo se 16 nogometnih klubova iz različitih županijskih nogometnih liga koji su do sredine svibnja ispunili osnovni uvjet za kvalifikaciju – prikupili su 5.000 čepova piva.

Oni će se na zanimljivom turnirskom natjecanju, jasno u nogometu, boriti za pobjednika koji će biti nagrađen putovanjem na utakmicu Hrvatske na predstojećem Europskom nogometnom prvenstvu! Turnir se održava na igralištu Elektre,Kraj Drave“, a počeo je u 12 sati, nakon kvalifikacija, finalna utakmica je najavljena za 18,30 sati. Igra se na ispadanje, dva puta po deset minuta, na terenu će biti sedam igrača, uz tri rezerve. Svaka se utakmica, osim finalne, igra na jednoj polovini nogometnog igrališta, nema faula, a u slučaju neriješenog rezultata izvode se penali. I da, ne manje važno – igrači će igrati nogomet u balonima.

Jednako tako, za trajanja turnira, predviđene su dodatne aktivnosti oko stadiona, no nakon njegovog sportskog završetka, predviđena je fešta za sve. Da nije riječ o nimalo bezazlenom nogometnom turniru svjedoči i dolazak ekipa iz Dežanovca, Podravskih Sesveta i Požege, nasuprot njih naći će se i “domaćiVišnjevac, Kneževi Vinograda i nogometaši NK Baranje.

VIDEO:

{youtube}sRAkx0ByJrU|645|470|1{/youtube}

Tekst: Glas Slavonije
FOTO i VIDEO: Karlo König (SiB.hr) 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari