Nova epizoda 'Večere za 5'

Boban je iznimno kritičan, a kako će ekipa ocijeniti njega? Najstroži ovotjedni kandidat sprema mesnu rapsodiju

RTL

Protekle tri godine živi i radi u Osijeku, odakle je stigao iz Leskovca

Najstroži član ovotjedne ekipe u ‘Večeri za 5’ došao je na red!
Roštilj-majstor Boban Đekić kolegicama je dao
poprilično niske ocjene, a hoće li ekipa njega počastiti većim
brojem bodova, gledatelji će imati prilike doznati od 17.45 sati
na RTL-u.

Boban će za sebe reći da je komunikativan i uvijek spreman za
dobru šalu. Posvećen je svom poslu, kuhanje mu je i hobi i
zanimanje, a kada ne radi – i dalje vrijeme provodi sa svojim
kolegama.

Protekle tri godine živi i radi u Osijeku, odakle je stigao iz
Leskovca. Ljubitelj je mesa, a zanat s grillom izučio je upravo u
Leskovcu, od čega se usavršava i nadograđuje u tom području.
Goste je odlučio dočekati u Kopačevu.

“Tri godine živim u Osijeku, a roditelji žive u Banja Luci. Ovdje
sam ostao radi posla, nisam planirao živjeti ovdje, no ostao sam
zbog posla. Svidio mi se Osijek”, ispričao je Boban.

Boban održava edukacije za roštilj-majstora i obožava svoj posao.
Dan započne kavom s kolegama s posla, a potom kreće radni dan.

“U ‘Večeru za 5’ su me prijavili prijatelji i ja sam to prihvatio
bez razmišljanja, drago mi je upoznavati nove ljude i družiti
se”, otkrio je Boban.

“Nadam se da će biti lijepo druženja i lijepa večer”, zaključio
je domaćin.

Na popisu njegovih sastojaka našli su se med, vrhnje, leskovački
uštipak, pljeskavica, ajvar, šlag i karamela.

“Možemo odmah početi jesti sve s popisa”, komentirala je
Senka.

“Leskovačka pljeskavica, to je poznato. Uštipak – miješaju meso i
tijesto”, zaključio je Miljenko.

Mesne delicije Boban jedva čeka predstaviti gostima, a kako će ih
oni ocijeniti, pogledajte u ‘Večeri za 5’ od 17.45 sati na RTL-u!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari