Crni Radler

Plodovi.hr i Osječko pivo predstavljeni na Međunarodnom sajmu Food&Life 2023. u Münchenu

PR

Posebno mjesto na sajmu imaju Osječka pivovara s Crnim Radlerom, Plodovi.hr iz Osijeka s mnogo OPG-ovaca, Čokoladnica ''Rajska ptica'' iz Tuhelja s čokoladicama i pralinama, kao i suorganizator sajma Al Kaprone s izuzetnim rakijama s karizmom i promilima čiste ljubavi

U Münchenu otvoren je Međunarodni sajam Food&Life 2023. na kojemu, između ostaloga, svoje gastronomske specijalitete predstavlja i Slavonija.

Sajam još traje do nedjelje te ga, u prosjeku, posjeti 100 tisuća ljudi, čineći ga jednim od najuspješnijih sajmova u Njemačkoj.

Uz našu lijepu Hrvatsku, predstavili su se Njemačka, Danska, Belgija, Austrija, Francuska, Grčka, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Poljska, Švedska, Švicarska, Španjolska, Češka, Tunis, Mađarska, Ekvador, Koreja, Peru, Vijetnam, Indija i Mongolija.

Hrvatska se predstavila jednom lijepom pričom ”OD DALMATINSKOG ĐIRA, PREKO SLAVONSKOG HEDONIZMA DO ZAGORSKI BREGI”.

Partner je hrvatskog sajma Općina Klis koja se predstavila kao povijesno područje bogato raznim povijesnim građevinama, ali, naravno, i tradicijom. Najpoznatija i najistaknutija građevina jest Kliška tvrđava koja broji razne povijesne događaje vezane uz ovo područje.

Posebno mjesto na sajmu imaju Osječka pivovara s Crnim Radlerom, Plodovi.hr iz Osijeka s mnogo OPG-ovaca, Čokoladnica ”Rajska ptica” iz Tuhelja s čokoladicama i pralinama, kao i suorganizator sajma Al Kaprone s izuzetnim rakijama s karizmom i promilima čiste ljubavi.

Organizatorica hrvatskog paviljona u Münchenu, uz svoj tradicionalni sajam ”Dalmacijo, sve ti cvitalo” Nada Mitić poručuje da zavirite u svijet autentičnih okusa i mirisa Dalmacije, Slavonije i Zagorja.
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari