Prvi interaktivni podcast u Osijeku

Zamjenik gradonačelnika Vulin održao interaktivno predavanje u EDukOS gimnaziji

PR

Istaknuo je važnost autentičnosti kod mladih te vrlinu upravljanja osobnim vremenom, naglašavajući kako je to naš najdragocjeniji resurs

Jučer u EDukOS gimnaziji pred novoupisanim učenicima općeg i matematičkog smjera te Upravom Škole održao se prvi interaktivni podcast pred publikom u gradu Osijeku. U sklopu jednog školskog sata, gost predavač zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka i sveučilišni profesor Dragan Vulin ukazao je na važnost obrazovanja i edukacije, proaktivnosti, javnih nastupa, pravilna odijevanja i nošenja s kritikama te je ekskluzivno otkrio na kojim se projektima za mlade trenutno radi u Osijeku.

”Iznimno mi je drago što sam imao priliku gostovati u podcastu EDukOS gimnazije. Bilo mi je vrlo zanimljivo biti među učenicima, a mene je to prisjetilo na početke obnašanja dužnosti”, rekao je zamjenik gradonačelnika Vulin.

Istaknuo je važnost autentičnosti kod mladih te vrlinu upravljanja osobnim vremenom, naglašavajući kako je to naš najdragocjeniji resurs. Rekao je kako podjednako uživa u oba posla i kako je prednost što mu svaki dan izgleda drugačije.

Tijekom održavanja podcasta, uključen je i učenik Kristijan Cindrić iz općeg smjera EDukOS gimnazije koji je imao priliku postaviti izravna pitanja gospodinu Vulinu i predstaviti svoje djelovanje u gimnaziji.

”Teme o kojima se danas pričalo meni su izrazito bliske i drage, a vjerujem i drugim učenicima. Bilo je vrlo edukativno čuti nekoga tko se zapravo bavi politikom i ima iskustva u tome. To je nešto zaista posebno i puno sam iz toga naučio”, naveo je po završetku učenik Cindrić.

Najviše mu se dojmio savjet nošenja s kritikama te ističe kako se i sam vidi u budućnosti kao političar. Ovime se učenicima omogućila nova dimenzija obrazovanja i kroz takve se dodatne aktivnosti učenici mogu izgraditi i stvoriti viziju o tome čime se žele baviti u budućnosti.
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari