Traju do 15. rujna

Kreću upisi u Dramski studio Kulturnog centra za osnovnoškolce i srednjoškolce

Dramski studio Kulturnog centra Osijek ponudit će djeci i mladima učenje kroz dramske improvizacije, dramsku igru, pokret, ples i glazbu te razvoj kreativnog mišljenja i izražavanja - dramski odgoj na zabavan i edukativan način

Kreću upisi u Dramski studio Kulturnog centra Osijek. Dramski studio KC-a aktivan je već dvije školske godine, a i treću godinu zaredom nastavljaju druženje te proširuju prostor za nove dramske susrete.

Od listopada dramski će studio moći upisati i pohađati djeca svih razreda osnovne i srednje škole, i to u skupinama od 1. do 4. razreda osnovne škole, od 5. do 8. razreda osnovne škole te od 1. do 4. razreda srednje škole.

Imajući na umu da je kazalište poligon za brojne vještine – razvoj pozornosti i koncentracije, glasovnih sposobnosti i govorničkih vještina, koordinacije, suradnje i sveukupni razvoj mašte i kreativnosti, pozivaju se svi zainteresirani na to da se priključe te uključe u ovu cjelogodišnju dramsku igru pod vodstvom iskusnih dramskih pedagoga.

Dramski studio Kulturnog centra Osijek ponudit će djeci i mladima učenje kroz dramske improvizacije, dramsku igru, pokret, ples i glazbu te razvoj kreativnog mišljenja i izražavanja – dramski odgoj na zabavan i edukativan način.

Prijave traju do 15. rujna te se podnose e-mailom na info@kulturni-centar.hr. Iznos je mjesečne članarine 15 eura, a korisnici socijalnih programa ostvaruju pogodnosti i izuzeća od plaćanja članarine, stoga iz Dramskog studija mole da ih kontaktiraju ili napomenu isto u prijavnom e-mailu.

Po prijavi, bit će organizirani besplatni ogledni sati u tjednu od 18. do 22. rujna za sve tri skupine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari