oaza uživanja

Bazeni u Belom pravi su hit! Posjetili smo ih

Od kad su otvoreni, bazeni u Belom Manastiru postali su omiljena oaza uživanja

Beli Manastir, prekrasan gradić smješten u srcu Baranje, postao je nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje vodenih aktivnosti i opuštanja. Sa svojih nekoliko bazena i obiljem zabave, bazeni u Belom Manastiru pružaju idealno mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa i uživanje u sunčanim danima. Ovaj popularni kompleks bazena nudi sve što vam je potrebno za osvježenje i opuštanje.

Jedna od najznačajnijih karakteristika bazena u Belom Manastiru je njehova izuzetna lokacija. Smješten nadomak Osijeka i u središtu Baranje, lako je dostupan posjetiteljima iz svih dijelova regije. Bez obzira jeste li lokalni stanovnik ili turist koji posjećuje ovo područje, bazen u Belom Manastiru pružit će vam nezaboravno iskustvo.

“Dolazimo često. Ovoga ljeta s obzirom na visoke temperature gotovo svakog dana. Vikendom je gužva, ali zato je preko tjedna broj ljudi taman i zbilja uživamo”, rekla nam je posjetiteljica Marina koja s djecom stiže iz Osijeka.

Kompleks bazena u Belom Manastiru nudi nekoliko bazena prilagođenih različitim potrebama posjetitelja. Mini olimpijski bazen omogućava plivačima da uživaju u ozbiljnim plivačkim aktivnostima, dok mješoviti bazen s vodenim atrakcijama i tri tobogana donosi dozu zabave za sve generacije. Dječji bazen s vodenom atrakcijom osigurava da najmlađi posjetitelji imaju sigurno i zabavno iskustvo. Bez obzira na vaše preferencije, bazen u Belom Manastiru pruža raznolikost koja će zadovoljiti sve goste.

Kada je riječ o higijeni, bazeni u Belom Manastiru postavljaju visoke standarde. Osoblje se redovito brine o održavanju čistoće bazena i okoliša kako bi posjetitelji mogli uživati u svježem i čistom okruženju. Pored toga, prirodna hladovina pruža ugodnu zaštitu od jakog sunca i dodatno povećava udobnost posjetitelja.

Bazeni u Belom Manastiru također nude velik broj ležaljki i suncobrana kako bi gosti mogli opušteno ležati i uživati u toplom suncu ili se skloniti u hladu. Ovaj dodatni komfor čini posjet bazenu još ugodnijim i opuštajućim po prihvatljivim cijenama.

“Cijene su nam prihvatljive. Za našu obitelj ulaznica, ležaljka i tobogani je oko 20 eura i uz to potrošimo još 10-15 eura za hranu pa nam je ovo svakako puno prihvatljivije nego odlazak na plažu na moru. Voda je odlična i zbilja uživamo u svakom trenutku”, govori nam posjetitelj Toni.

Posebni su i po velikom broju besplatnih sadržaja pa tako najmlađi mogu uživati u napuhancu, trampolinu, dječjoj igraonici, a tu je i teren za odbojku na pijesku za one nešto starije. Za one koji žele dodatni sadržaj tu je i mini golf kao i mali nogomet koji se plaćaju ovisno o broju palica, odnosno vremenu igre.

Ugostiteljska ponuda bazena u Belom Manastiru također je vrlo dobra i rekli bismo prije svega nepretenciozna i jednostavna. Uz osvježavajuće piće poput piva i raznovrsnu hranu poput langošica, čevapa i pommesa, gosti imaju priliku okrijepiti se nakon aktivnosti u vodi. Hrana je, kako smo rekli, jednostavna, ali ukusna, a pristupačne cijene čine je još privlačnijom.

Još jedna prednost bazena u Belom Manastiru je temperatura vode. Zahvaljujući pažljivom održavanju i regulaciji temperature, voda u bazenu može doseći ugodnih 30 stupnjeva. Ova topla temperatura čini kupanje u bazenu još ugodnijim, posebno za one koji preferiraju topliju vodu.

Tako su bazeni u Belom Manastiru ovoga ljeta pravi raj za sve ljubitelje vodenih aktivnosti i opuštanja. Njegova izvrsna lokacija, raznolikost bazena, visoka razina higijene, prirodna hladovina, veliki broj ležaljki i suncobrana, ukusna ugostiteljska ponuda i ugodna temperatura vode čine ga nezaobilaznom destinacijom u regiji. Bez obzira tražite li zabavu, osvježenje ili samo trenutke opuštanja na suncu ovi bazeni će vas oduševiti i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari