Najljepši izbor vraća se u Portanovu

Daj šapu: Izbor za naj psa u Portanovi

Pixabay

Kotizacija za sudjelovanje je 1 konzerva hrane koja će se donirati osječkom Azilu

Vaš pas je NAJ pas? Onda imamo odličnu vijest za vas! U nedjelju 21. svibnja u Portanovi se održava još jedan NAJ izbor za NAJ psa i to u nekoliko kategorija: NAJ mali pas, NAJ srednji pas, NAJ veliki pas, NAJ štene, NAJ senior i NAJ simpatičniji pas.

Sve natjecatelje očekuju vrijedne nagrade koje osigurava Portanova i sponzori: m, Interspar, KiK, Müller, Tedi, Canibis, komPAS personalizirane ogrlice i povodci, Škola za pse udruge HOP! U svakoj kategoriji proglasit će se prvo, drugo i treće mjesto i podijeliti vrijedne nagrade, pehari i diplome, a svi ostali sudionici dobit će medalju i diplomu za sudjelovanje na NAJ izboru za NAJ psa!

A za sudjelovanje u ovom izboru potrebna je prijava! Prijaviti svog NAJ psa možete putem maila portanova@portanova.hr ili osobno na Info pultu centra. A ako se baš dogodi da se niste stigli prijaviti na ove načine, znajte da ćete se moći prijaviti i na licu mjesta, sat vremena prije događaja, znači 21. svibnja od 15 do 16 sati – iako to zbog gužvi koje bi mogle nastati ne preporučujemo. Prijava mora sadržavati ime psa, starost psa, ime i prezime skrbnika, adresu i broj telefona skrbnika i kategoriju. Za sudjelovanje je obavezno imati knjižicu psa (veterinarsku knjižicu).

Kotizacija za sudjelovanje je 1 konzerva hrane koja će se donirati osječkom Azilu za napuštene pse. Pa može li ljepše!? Konzervu za kotizaciju donesite na dan izbora i predajte prilikom potvrđivanja prijave i preuzimanja broja za sudjelovanje.

Vidimo se u nedjelju 21. svibnja, od 16 sati, u Portanovi, na prizemlju kod Info pulta… na NAJ izboru za NAJ psa – DAJ ŠAPU! 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari