bori se za 150 tisuća kuna

Slavonac Josip u finalu ‘Života na vagi’, dosad izgubio 57,7 kilograma

Screenshot/RTL

Prošlo je 14 tjedana od početka emitiranja showa 'Život na vagi', a sinoć je šestero kandidata posljednji put stalo na vagu koja je odlučila kojih četvero natjecatelja odlazi u finale

“Danas ćemo dobiti četiri finalista i oni će se nastaviti boriti do finala za 150 tisuća kuna. Dvoje neće biti u kategoriji finalista oni će se boriti za utješnu nagradu od 50 tisuća kuna. Na vagi danas otkrivamo vaš gubitak u posljednjem ciklusu, ali i ukupan dobitak od ulaska u ‘Život na vagi’. Upravo taj gubitak odlučit će o tome tko će biti finalisti”, objasnila je Marijana te dodala da su Boris i Josip već finalisti jer su osvojili zlatne ulaznice na velikom izazovu.

Josip Čapo dolazi iz malog slavonskog sela Feričanci, zaposlen je u tvrtki koja proizvodi cement, bavi se vinogradarstvom i ima OPG, a u show je ušao sa 172 kilograma.

Na težini je počeo dobivati u ranim dvadesetima, koje su za njega bile uistinu izazovno i teško životno razdoblje. Naime, dok su kod kuće imali radnu akciju i brali šljive, pregazio ga je traktor koji je ostao u brzini, nedugo potom doživio je prometnu nesreću u kojoj je ozlijedio rame da bi naposljetku obolio od leukemije.

Josip je prije vaganja pohvalio svoju trenericu Maju.

“Maja mi je jako puno pomogla. Mentalno me dignula na razinu koja je sada zavidna i hvala joj na tome”, rekao je Čapo te dodao da se nada pobjedi u finali.
Vaga je pokazala da je u zadnjem ciklusu izgubio 3,6 kilograma, a ukupno u showu je skinuo 57,7 kilograma. Sa 172 kilograma, s početka showa, došao je na 114,3, a izgubio je 33,5% tjelesne mase.

“Cilj mi je bio u showu doći do 120 kilograma, a došao sam do 114. Prezadovoljan sam i sretan! Mi smo svi pobjednici ovog showa”, sretno je rekao Čapo.

Danas će gledatelji vidjeti najupečatljivije trenutke i nikad viđene momente iz sezone.

>> Slavonac Josip iz Života na vagi: “”Strah nakon preboljenja leukemije doveo me do nevjerojatnih 169 kilograma!””

U finalu šeste sezone ‘Života na vagi’ su Josip, Boris, Roko i Lara, a tko će otići kući kao pobjednik gledatelji će doznati 19. studenoga na RTL-u.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari