zona zabave

Otvorena Twister Arcade zona u Portanovi

Twister Arcade zona sa zabavnim aparatima otvorena na 2. katu centra

Još bolja i zabavnija Twister Arcade zona danas je ponovno otvorena, ali na novoj lokaciji i savršeno se uklapa u ponudu 2. kata ovog centra, među posjetiteljima poznatog kao kata zabave.

Twister Arcade – zona obiteljske zabave nudi veliki izbor zabavnih aparata za sve uzraste od Air hockeya, street basketballa, kick boxera, auto i moto simulatora, automata s nagradama, uzbudljive klackalice, njihalice i još mnogo iznenađenja, a među najnovijim atrakcijama su Ice man zabavni aparat s efektima te bowling simulator.

Twister Arcade mjesto je gdje će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe i na taj način upotpuniti obiteljsko druženje u centru Portanova, a radno vrijeme ove zabavne lokacije bit će svaki dan do 23 sata. Radnim danom otvarat će u 10 sati, a vikendom u 9 sati. Twister Arcade zonu od sada pronađite nas na 2. katu Portanove.

A otvorenje još veće i zabavnije Twister Fun Park igraonice također se uskoro očekuje! I igraonica se također seli na 2. kat centra gdje vas vrlo uskoro očekuju velika iznenađenja i noviteti – igra, zabava i najveselije Twister proslave dječjih rođendana u gradu. Pratite društvene mreže Portanove za sve novosti, a uskoro se opet igramo u Twisteru!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari