Portastična srijeda u svibnju

Volimo shopping u Portanovi, a posebno prve srijede u mjesecu

Proljeće je samo po sebi idealno za poigravanje modnim trendovima

Svaka prva srijeda u mjesecu znači samo jedno – Portastična srijeda i najbolji popusti u Portanovi! A kako nam je stiglo vrijeme svadbi, krštenja i drugih raznih prigoda koje zahtijevaju nove modne kombinacije kao i kreativne darove… ova srijeda idealna je prilika za inspirirati se u Portanovi i pritom iskoristiti najbolje popuste povodom Portastične srijede!

Portastična srijeda na rasporedu je sutra, 4. svibnja, a kako bi prvi saznali koji vas popusti očekuju, pratite web stranicu i društvene mreže Portanove.

Proljeće je samo po sebi idealno za poigravanje modnim trendovima, a posebice ovo jer donosi boje, boje, boje i opet boje! Raskošni kolorit ovoga se proljeća nameće kao jedan od vodećih modnih trendova, a za nas to znači samo jedno – vrijeme je za veliku transformaciju garderobe!  Trgovine u Portanovi nude raznobojne lepršave haljinice i odijela, torbice svih oblika i uzoraka, neizostavne modne detalje koji će upotpuniti baš svaku kombinaciju. Bilo da birate igrati na sigurno ili volite eksperimentirati, bez obzira preferirate li profinjene kombinacije ili naginjete sportskoj eleganciji, trgovine u TC Portanova spremne su za sezonu proljeće/ljeto ’22. i očekuju vas s novim kolekcijama! Inspirirajte se u Portanovi!

Majčin dan sve je bliže, stiže već u nedjelju, 8. svibnja! Osim bezbroj ideja za poklone koje vas čekaju na svakom koraku u TC Portanova, uz malo kreativnosti netko od vas moći će osvojiti super paket za super mamu! Manikura, frizura, uređivanje obrva i predivan sat za uspomenu ono je što vas ovog tjedna očekuje u nagradnom natječaju na Facebook stranici Portanove. Pa da ponovimo… pratite web i društvene mreže Portanove kako prrvi saznali sve novosti, pa tako i detalje ovog super natječaja! 

A sad ono što su svi ponosni vlasnici pasa dugo čekali… Izbor za NAJ psa Portanove! Ili da budemo konkretniji, izbor za NAJ malog, NAJ velikog, NAJ srednjeg, NAJ štene i NAJ seniora Portanove! Ovaj NAJ izbor održat će se u nedjelju 15. svibnja što znači da imate taman dovoljno vremena da ušminkate svog ljubimca i prijavite ga za sudjelovanje na portanova@portanova.hr.

Obavezno pripremite i konzervu hrane za pse jer to će biti kotizacija za natjecanje, a sve prikupljeno ide u ruke… odnosno u njuške osječkog Azila za napuštene životinje koji je i ove godine ponosni suorganizator ovog izbora. Spremne su i super bogate nagrade za pobjednike, ali i ne samo za pobjednike! Da probamo pobrojati samo neke… dm, Müller, Kik, Tedi, Interspar, prva hrvatska hrana za pse Canibis i poslastice Cony, Dog Republic školica za pse… a pripremaju su i diplome, medalje, pehari… o crvenom tepihu da i ne pričamo! 

Ne znamo kako vi, ali mi jedva čekamo! Vidimo se u Portanovi!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari