akcije i popusti za blagdansku kupovinu

Ovaj tjedan nova otvorenja u Portanovi: Buzz i Naš dom

Obavite kupovinu na vrijeme, Portanova ne radi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

Uskrs i prvi dani proljeća idealni su za poigravanje modnim trendovima… nova sezona znači samo jedno – vrijeme je za veliku transformaciju garderobe, a nove kolekcije preplavile su u Portanovu! Ali trgovci u Portanovi pripremili su i bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, a to u današnje vrijeme nije niti malo za odbaciti. Provjerite kako možete uštedjeti, a ne zaboravite se zaustaviti i na parkiralištu gdje je Hervis podigao šator s najvećom rasprodajom bicikala i ostalog sportskog asortimana s kotačima s popustima do čak 50%!

Ali ono što će najviše razveseliti obožavatelje tenisica i urbanog, uličnog stila – u Portanovi je prije dva dana otvoren Buzz!

BUZZ Sneaker Station je glavna stanica za sve ljubitelje dobrih i drugačijih tenisica, koji žele svojom obućom dati osobni pečat svakoj kombinaciji i na taj način kreiraju jedinstven stil. Buzz donosi novosti iz lokalnog i globalnog okruženja pažljivo odabranim kolekcijama kao i načinom prezentacije proizvoda. Misija BUZZa je da promovira novu kulturu casual i sportskog odijevanja, kroz modernu, drugačiju i originalnu prezentaciju. U moderno uređenom ambijentu, možeš pronaći najtraženije i nove modele svjetskih brandova poput Nike, adidas, Reebok, New Balance, Puma, Champion, Converse i brojnih drugih.

Ali Buzz nije jedino otvorenje ovaj tjedan u Portanovi. Sutra, u petak 15.4. u Portanovi se otvara i Naš dom sa svojim asortimanom kvalitetnih, funkcionalnih i pristupačnih proizvoda za opremanje i uređivanje interijera. Pri kreiranju ponude i asortimana u prodavaonicama Naš dom vodili su računa o važnosti koju suvremeni čovjek pridaje kvaliteti svojeg stanovanja. Pomno odabrani i izloženi proizvodi lako će vas inspirirati na ideje uređenja prikladne vašem domu. Ponuda Našeg doma sastoji se od posteljnog, kupaonskog i stolnog programa koji upotpunjuju asortimani zavjesa i tepiha. Povodom otvorenja, iskoristite popust od 20% na ručnike i posteljne garniture!

Ne zaboravite i na radno vrijeme Portanove – obavite shopping na vrijeme jer kao što već svi dobro znamo – Portanova nikada ne radi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Drugi kat Portanove također će imati prilagođeno radno vrijeme, kako će raditi Gbowling, CineStar, Casino i Lounge bar Waldinger potražite na www.portanova.hr.

A do kraja ovog tjedna imate priliku u Portanovi družiti se s popularnim Zecošem koji svaki dan u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Vidimo se u Portanovi!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari