puno novosti

Velika uskršnja potraga za nagradama u Portanovi

Odlična zabava i pregršt nagrada za najmlađe očekuje vas ovaj vikend u najdražem shopping centru

A uoči Uskrsa, u nedjelju 10. travnja u 11 sati u Portanovi vas očekuje i odlična zabava za najmlađe, Velika uskršnja potraga za nagradama koje će biti skrivene Portanovi. Prijave će biti na startnoj poziciji na 1. katu ispred Müllera gdje će svi mališani moći preuzeti svoj startni broj, a u 11:30 sati kada voditeljica utrke oglasi start svi kreću u potragu za pisanicama koje će biti sakrivene po cijeloj Portanovi. Na svakoj pisanici nalazit će se redni broj, a svaki broj krit će jednu nagradu. Svi kreću na isti znak, a svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Ali nije to sve, početkom sljedećeg tjedna, i to od ponedjeljka 11. travnja u akciju kreće i popularni Zecoš koji će svaki dan do Uskrsa, u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provoditi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima. Sigurni smo da neće ići praznih ruku!

Trgovci u Portanovi pripremaju bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne zaboravite se zaustaviti i na parkiralištu gdje je Hervis podigao šator s najvećom rasprodajom bicikala i ostalog sportskog asortimana s kotačima s popustima do čak 50%! Nemojte čekati zadnje dane za obaviti blagdanski shopping – izbjegnite gužve i učinite to već sada!

A sada ono što ste već dugo priželjkivali i iščekivali… u Portanovi se otvara Buzz! Da, istina je, za sve one koji obožavaju tenisice i urbani, ulični stil imamo odličnu vijest! Buzz Sneaker Station Portanova Osijek otvara svoja vrata u utorak 12. travnja i povodom otvorenja časti s 20% popusta na odabrani nesniženi asortiman, i to od utorka do četvrtka. U moderno uređenom ambijentu, moći ćete pronaći najtraženije i najnovije modele svjetskih brandova poput Nike, adidas, Reebok, New Balance, Puma, Champion, Converse i brojnih drugih.

I da, ako niste znali, Twister Fun Park igraonica privremeno je zatvorena, a radi se na preuređenju još većeg, boljeg i ljepšeg Twister Citya koji će biti smješten na 2. katu Portanove! Dok čekate ponovno otvorenje, na 2. katu vas očekuju Twister Arcade zabavni sadržaji koji će vaše iskustvo shoppinga učiniti još uzbudljivijim!

Vidimo se u Portanovi!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari