slavljenički mjesec Portanove

Portanova se priprema za proslavu 11. rođendana

Iskoristite ovaj vikend za shopping i okušajte sreću u Portanovi jer jednog od vas očekuje nagrada u vrijednosti 11.000 kuna

Početkom ožujka u Portanovi je započela vrijedna nagradna igra kao uvod u slavljenički mjesec Portanove!

U ožujku Portanova slavi rođendan, a to obično znači puno zabave, nagrada, iznenađenja, a dio toga je očito s ovom nagradnom igrom i započeo. U nagradnoj igri u kojoj će netko od vas za 11. rođendan Portanove osvojiti 11.000 kuna za shopping u Portanovi sudjelovati mogu svi. Uz predočenje računa, bez obzira na iznos, iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta u Portanovi – na Info pultu dobijete kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Koliko god računa pokažete – toliko kupona za sudjelovanje dobijete, a što više računa, više je kupona i više šanski za dobitak. A kome ne bi dobro došao shopping od 11.000 kuna na tuđi račun. Sponzori ove vrijedne nagrade su kako vidimo CCC, Galileo, Jordie’s, Europa 92, Nicole Marie, Office shoes, Optika Anda, Pepco, Polleo sport, Springfield, Top Shop, Luckia Casino i Xiaomi. Ne znamo kako vama, ali nama ovo zvuči spektakularno!

Glavna proslava rođendana Portanove održati će se za vikend 25., 26. i 27. ožujka. Osim što sve posjetitelje tih dana očekuje odličan shopping s popustima koje već sada pripremaju trgovine ovog trgovačkog centra, tu su i neke dodatne dobre vijesti za sve koji posjete Portanovu taj vikend. Omiljena maskota Portoš šetat će Portanovom i nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina častiti besplatnim shoppingom. U subotu 26. ožujka sprema se i super zabava za najmlađe posjetitelje. Superjunaci i supermaskote tada stižu u Portanovu na druženje s najmlađima, a najavljuju superzabavu i neke supernagrade za najmlađe.

A u nedjelju 27. ožujka očekuje se vrhunac rođendanske proslave uz veliku tortu i šampanjac za sve posjetitelje. Tada ćemo saznati i tko će za sebe, ali na račun Portanove potrošiti čak 11.000 kuna! Za sve dodatne informacije i detalje rođendanske proslave Portanove posjetite www.portanova.hr i društvene mreže Portanove i pratite pratite naš portal.

Portanova – vrata u svijet zabave…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari