Rock glazba živi i dalje

Zoran Mišić, Opća opasnost, Bero i mnogi drugi dobitnici nagrade Fender Mega Muzike.

Dodjela nagrada Fender Mega Muzika održana je prekjučer drugi puta u Osijeku, na brodu Galija, u organizaciji Gradskog radija i osječke podružnice Hrvatske glazbene unije.

Nagrade se dodjeljuju zaslužnim pojedincima i skupinama iz svijeta glazbe iz ovoga dijela Hrvatske koji su svojim radom i djelovanjem postigli uspjeh na glazbenoj sceni, ali su te nagrade i poticaj za daljnji rad.

Berislav Crnković Bero primio je nagradu za ukupan doprinos glazbi, Damir Galeković Taban kao najbolji bubnjar, Antonio Krupelnicki kao najbolji basist, a Alen Kovačević je nagrađen kao najbolji klavijaturist.

Kao rock promotori nagrade su primili Vladimir Mađarević, Domagoj Jukić i Zvonimir Iveković, najbolji solo gitarist je Dinko Pleša iz skupine Wasted Generation, koja je primila nagradu kao najbolji mladi bend.

Zoran Mišić proglašen je najboljim pjevačem, a nagrada za predstavljanje u inozemstvu otišla je finalistima Rata bendova Livio Berak triju.

Denis Dumančić je nagrađen za pop glazbu. Za fotografiju nagradu je primio Gojko Mitić, fotograf Glasa Slavonije, a za novinarstvo Dražen Bađun, urednik TV Obzora, priloga Glasa Slavonije.

Opća opasnost primila je nagradu za ukupan doprinos rock glazbi.

{youtube}G4KhRTKr_Mo{/youtube}

Tekst: STV

Foto: Ž.L./arhiva ufo.com.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari