Koncerti, fiš, vino, … sve to ovog vikenda u Osijeku

Mogli bismo reći vikend za sve jer uistinu gotovo da nema generacije za koju nema događanja. Tako već danas započinje manifestacija Dani vina i turizma, a između ostaloga očekuje vas 4000 porcija fiš paprikaša. Ulice Tvrđe postati će vinske ceste, a središnji trg Sv. Trojstva koji od jučer ponovo krasi Kužni pil, biti će središte zabavnoga života. Danas će posjetitelje zabavljati Red Roosters, Kandžija i Opća opasnost, dok će subota biti rezervirana za Kiću Slabinca.

Pogledajte: Dani vina i turizma – PROGRAM

Tamburaške snage – Štef, Gentlemani i Šima Jovanovac ispred Bastiona, zabavljati finaliste u kuhanju fiša kao i sve okupljene od 13 do 15 sati u subotu. Organizatori očekuju kako će samo manifestaciju posjetiti više od 10000 ljudi u dva dana trajanja.

Sajam antikviteta, sajam dječje opreme, sajam bicikala, Posh store

Vikend je ovo kada će Osijek biti sajamski grad. Već tradicionalni sajam antikviteta u Tvrđi gotovo da i nije potrebno posebno predstavljati jer se kroz dosadašnje održavanje ovaj sajam isprofilirao kao jedna od nezaobilaznih destinacija. Naravno, sajam kao i svaki puta do sada prati i šetnja u organizaciji Putovanja Slavonijom.

Pogledajte: Sajam antikviteta – GALERIJA

Već danas možete posjetiti i Posh store i to u vremenu do 18 sati u dvorištu GISKO i tako donirati sredstva za rad udruge Pobjede koja skrbi o azilu za napuštene pse u Nemetinu.

Po prvi puta Osječani i svi oni koji se zateknu u Osijeku moći će posjetiti i sajam dječje opreme koji će održati u prostorijama GČ Tvrđa u subotu (10 do 13,30h), a broj zainteresiranih izlagača je uistinu velik pa će samim time i ponuda biti zadovoljavajuća.

Popularni bicikljak – sajam bicikla po drugi puta održati će se ispred Plana B, a svi vi koji imate nešto za prodati ili želite kupiti ste dobrodošli.

480a2db6d94c38156c7f9d9945e1a768.jpg

Noćni klubovi i izlasci

Od ove subote dio noćnih klubova u Osijeku započinje i sa naplatom ulaza, ali neka vas to ne spriječi u izlasku jer ne sumnjamo kako će zabava biti kvalitetna. Najave programa pogledajte ovdje, a mi ističemo party SiB.hr u OBP gdje će Zvone i levati, izazvati euforiju neslučenih razmjera 🙂

Američka rockabilly/psychobilly skupina “Al & the Black Cats” u sklopu svoje turneje posjetiti će i Osijek, a vi ćete za simboličnih 20 kuna moći uživati u čagici. Početak koncerta je u 20 sati.

Nadamo se kako ćete uspjeti izabrati nešto iz bogate ponude te se tako zabaviti u gradu na Dravi koji u posljednje vrijeme uistinu obiluje događanjima.

Tekst: T. Maltašić/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari