FOTO: Portanova INside magazin uz Medvjede i Kandžiju

Promocija prvog besplatnog broja magazina nazvanog "Portanova Inside Magazin" održana 14. prosinca uz raznolik program za posjetitelje, protekla je u iznimno veselom okruženju.

>> FOTO: Portanova INside magazin uz Medvjede i Kandžiju

Iznenađenje večeri su bili popularni Medvjedi – hokejaši Medveščaka, koji su se na krovu Portanove pokraj klizališta strpljivo fotografirali i potpisivali autograme brojnim obožavateljima.

Nakon druženja s Medvjedima, program se preselio ispred Ave fashion storea, gdje je nakon kratkog predstavljanja magazina od strane Vlatke Šimunović, predstavnice marketinškog tima Portanove koji je stvorio časopis, atmosferu zagrijao DJ Pips kao potpora osječkom reperu i glazbeniku Stjepku Galoviću poznatijem kao Kandžija.

Posjetitelji Portanove mogli su preuzeti besplatni primjerak “Portanova Inside Magazina” od hostesa koje su uz njega dijelile i prigodne poklončiće za posjetitelje eventa. Od poklona posjetitelji su mogli birati između ulaznica za ponoćnu premijeru filma u Cinestaru te kupon u vrijednosti od 50 kuna za Casino koji se može zamijeniti na stolu za Roulette. Također uz besplatni magazin,posjetiteljima se dijelila i službena cuga eventa, Red Bull. Uz Red Bull, medicu te ukusno vino event je prošao u opuštenom i ugodnom okruženju skupine posjetitelja i ljubitelja Diesela, Tommy Hilfigera i Kandžije!

Što se tiče magazina,u prvom primjerku magazina očekuju vas novosti i nadolazeća događanja tijekom božićnih blagdana ali i u novoj 2012.godini. Poseban naglasak stavljen je na trenutno najzanimljivije i najprodavanije artikle iz široke ponude ovog trgovačkog centra. Kako navodi urednica časopisa, za magazin je odabrano za svakoga po nešto. Stoga prošetajte Portanovom, uzmite svoj primjerak Portanova INside Magazina te saznajte što je u modi ove zime, što možete pronaći kao savršenu kombinaciju za doček Nove Godine te kojim božićnim poklonom razveseliti svoje najdraže.

Tekst: M. Čulo
Foto: M.Banić

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari