Biciklijada Mladost 2012.

21. ožujka tradicionalno u naše krajeve dolazi proljeće, bilje cvjeta, pčelice zuje, galebi klikču, a iz zimskog sna polako se bude medo i BMD ekipa, koja kreće s organiziranjem prve u nizu svojih čuvenih biciklijada!

Biciklistice i biciklisti, radnici, neradnici i političari, seljaci i profesori, napredna inteligencijo, policajci i doušnici, drugarice i drugovi: nakon ovog neobično dugog uvoda, vrijeme je da pređete na sljedeću rečenicu!

21. ožujka tradicionalno u naše krajeve dolazi proljeće, bilje cvjeta, pčelice zuje, galebi klikču, a iz zimskog sna polako se bude medo i BMD ekipa, koja kreće s organiziranjem prve u nizu svojih čuvenih biciklijada!

Dakle, u subotu 24. ožujka 2012. godine u organizaciji BikeMyDaya održati će se biciklijada kodnog naziva MLADOST 2012. Ruta kojom će se u subotu provozati jest Osijek-Tikveš-Orlov put-Osijek. Po dolasku u Tikveš slijedi kraći odmor, nakon kojeg se svi upućuju prema eko-gospodarstvu Orlov put gdje će vas dočekati veseli domaćini s kazanom vrhunskog graha. Za slasnu porciju graha trebat će izdvojiti 20 kuna, a u ponudi će se po popularnim cijenama nalaziti i domaći ekološki sokovi i drugi primamljivi proizvodi ovog isključivo na ekološku proizvodnju orijentiranog gospodarstva. Kako bi znali koliku je količinu hrane potrebno pripremiti, mole sve zainteresirane za grah da se OBAVEZNO prijave na info@bikemyday.com.

Polazak je u 10:00 sati kod Mosta mladosti (mlađima poznatiji kao Viseći pješački), a previđeno trajanje biciklijade je 4 sata. MLADOST 2012. će biti revijalnog tipa, ugodnog, laganog tempa prikladnog svim uzrastima, tako da možete povesti i bake, roditelje, djecu, kućne ljubimce (ako stanu u košaricu na kormanu). Pouzdani Vakula prognozira da će vremenski uvjeti biti povoljni za vožnju, osim u slučaju da ne budu.

Pozivaju sve sudionike da prije vožnje provjere tehničku ispravnost bicikala i opreme, te pritisak u pneumaticima, kako bi izbjegli neugodna iznenađenja na cesti. Također, radi sigurnosti, mole sve da se tijekom vožnje držite u kompaktnoj skupini, bez prevelikog rasipanja i zaostajanja. (Ipak je to Baranja).

P.S. Zaštitne kacige su i dalje obavezne za vozače bicikla mlađe od 16 godina!

Tekst: BikeMyDay

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari