Uskrsni zeko vozi vas tramvajem do ZOO vrta

8. travnja u vremenu od 10:00 do 19:00 h veseli ZOO tramvaj kretat će svakih pola sata s trga Ante Starčevića i praviti krug oko kolodvora.

8. travnja u vremenu od 10:00 do 19:00h veseli ZOO tramvaj kretat će svakih pola sata s trga Ante Starčevića i praviti krug oko kolodvora.

U samom tramvaju očekuje Vas, naravno, Uskrsni zeko koji će darivati svu djecu prigodnim slatkim darovima, a bit će organizirana i tradicionalna potraga za skrivenim jajima.

Oni najsretniji mališani pronaći će u velikim pisanicama i poklon bon – ulaz u ZOO vrt Osijek na uskrsni ponedjeljak!

Tijekom dana Zeki će praviti društvo i pčelice Zagrebačke banke.

USKRSNI PONEDJELJAK U ZOO VRTU

Na Uskrsni ponedjeljak od 10:00 i od 17:00 sati u osjeèkom ZOO vrtu već tradicionalno održat će se veselo druženje sa uskrsnim zekom, koji će Vas odvesti na nezaboravan obilazak vrta.

Ove godine Zekonja će s djecom zapjevati i zaplesati ali i naučiti ih, naravno, na njemu svojstven i duhovit način, kako se ponašati u ZOO vrtu.

Naravno, i ovoga puta, pripremio Vam je niz slatkih iznenađenja, a nekim životinjama – pisanice!

zoo_zivotinje
[span class=camera]POGLEDAJTE: Osječki ZOO vrt[/span]

Pogledajte kako su nove i stare životinje ispratile zimu, koje su od njih dobile nove nastambe, kako su se pripremile za Uskrs, a ukoliko ste hrabri, doživjet ćete i pravi safari ugođaj!

Dođite u ZOO vrt javnim prijevozom, autom, pješice, a možete i najljepšim riješnim prijevoznim sredstvom – kompom!

Kompa prometuje po redovitom rasporedu od 09:00 do 20:00 sati (prvi je polazak u 09:00 sati s desne obale na lijevu, a zadnji polazak kompe s desne strane Drave je u 19:00, a s lijeve u 19:30 sati), a prijevoz je besplatan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari