Udruga Balans: besplatno savjetovanje za osobe s jednim od tri stupnja pretilosti

Posjetite nas i saznajte sve o pravilnoj prehrani: kako izgubiti kilograme, kako dobiti kilograme, kako poboljšati svoje zdravstveno stanje, kako postići bolju koncentraciju, snagu i/ili izdržljivost…. Naše savjetovalište možete pronaći u Osijeku i Virovitici!
Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja “Balans” Osijek, od 10. travnja organizira besplatno određivanje sastava tjelesne mase (starost organizma, % masnog i mišićnog tkiva, masno tkivo oko organa, ITM, BM, masa,..) i savjetovanje za osobe s jednim od tri stupnja pretilosti (ITM veći od 30).

Besplatna akcija traje do 20. travnja. Sve osobe koje dođu u savjetovalište imaju mogućnost savjetovanja, izrade individualnih planova prehrane i planova detoksikacije. Stručno savjetovanje, kao i izradu planova prehrane i detoksikacije provodi magistar nutricionizma.

Ako želite promjeniti svoje prehrambene navike i poboljšati svoje zdravstveno stanje, obratite se u nutricionističko savjetovalište udruge Balans i uz pomoć stručnih osoba ostvarite svoje ciljeve.

Savjetovalište se nalazi na adresi Šetalište P. Preradovića 7. Osijek (ambulanta dr Hečimović), a radno vrijeme je parnim datumima od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati, te u Zavodu za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitica svaki parni petak u mjesecu od 15:00 do 20:00 sati. Svoj dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na broj 097 7808 945 i 091 5034 268, ili na mail nutricionizam.os@gmail.com

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari