Ovaj vikend za svakog po nešto

Blagdanski vikend koji je pred nama biti će nešto hladniji i prošaran kišom, ali bez obzira na to događanja u gradu Osijeku neće nedostajati.

Blagdanski vikend koji je pred nama biti će nešto hladniji i prošaran kišom, ali bez obzira na to događanja u gradu Osijeku neće nedostajati. Evo što mi preporučamo :
3509f789c5a39362d2f5cc6691db308f.jpg

Već tijekom prijepodneva u baroknoj Tvrđi očekuje vas tradicionalni sajam antikviteta, a ako želite saznati kako je Osijek dobio ime tu je šetnja udruge Putovanja Slavonijom od Tvrđe do Gornjega grada. Na sajmu svakako preporučamo isprobati neke od domaćih proizvoda koji se tamo nude.

[span class=camera]GALERIJA: Sajam antikviteta (08.2011.)[/span]

U 11 sati na središnjem osječkom trgu buku će proizvoditi moto zeke koji će darivati mališane i tako kao i niz godina do sada začiniti uskršnje dane.

I program u trgovačkim centrima Avenue Mall i Portanova biti će bogat događanjima. Avenue Mall dočekati će Shakiru, a od 11-14 h moći ćete se slikati sa zekom, izrađivati pisanice i natjecati se na pravoj malo olimpijadi. Nešto zapadnije, Portanova i Gradski radio  pripremaju potragu za pisanicom, a  one koji ih i pronađu čekaju vrijedne nagrade.

BikeMyDay poziva sve radne ljude i građane koji imaju viška ili manjka bicikala, dijelova, opreme, sve koji žele više razumijevanja policije za biciklističku problematiku, koji su dobili išijas zbog visokih bankina na biciklističkim stazama, pa čak i sve koji se samo želite pohvaliti svojom novom pilom, da se opet okupe ispred biljarskog kluba Plan B (Gundulićeva 5, prolaz kod stare Obnove).

[span class=camera]FOTO: Bicikljak – sajam rabljenih bicikala 01.10.2011.[/span]

Za one koji će propustiti bdijenje na misama, noćni život zbilja je raznovrsan. Lotus, Tufna, Medium, Barka, Bastion, NOX, Slavija i svi ostali klubovi u gradu dočekati će Uskrs radno i zabavno.

Uskršnji ponedjeljak niz godina rezerviran je za pravu avanturu u ZOO vrtu. Ove godine program je obogaćen tramvajem posebno uređenim za ovu prigodu. Tramvaj će se sve zainteresirane voziti po gradu, a najsretniji će osvojiti ulaznice za ZOO vrt.

Portal SiB.hr svima želi ugodan vikend 🙂

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari