Salori 2012. sajam lova, ribolova i turizma [program]

Osječki sajam d.o.o. od 27.-29. travnja 2012. organizira devetu po redu sajamsku priredbu Sajam lova, ribolova i turizma - SALORI 2012.

Osječki sajam d.o.o. od 27.-29. travnja 2012. organizira devetu po redu sajamsku priredbu Sajam lova, ribolova i turizma – SALORI 2012.

Manifestacija je ovo pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, uz potporu Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma prerasta u najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Predstavit će se brojna lovačka i ribolovna društva i savezi, uz bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov, te mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije. Bit će održana i tradicionalna izložba lovačkih pasa, a sve će pratiti niz stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja – kako je najavljeno na danas održanoj tiskovnoj konferenciji na Sajamskom prostoru Pampas.

Gradonačelnik Krešimir Bubalo posebno je istaknuo i pohvalio Lovački savez osječko-baranjske županije i Hrvatsko športski ribolovni savez, kao najbolje organizirane u RH, a Sajam im pruža mogućnost da svoju cjelokupnu aktivnost predstave i javnosti.

Program:

{edocs}2012/salori2012.doc,495,300,link{/edocs}

Tekst: Jasenka Mađarević (Osijek.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari