1200 djece na trgu pleše, zdravo raste i odrasta

Ovom Vas prilikom pozivamo na završnicu projekta "Zdravo rasti i odrasti" koja će se održati u četvrtak (26.04.) s početkom u 17 sati. Na trgu će se okupiti više od 1200 djece uzrasta od 1. do 4. razreda te će tom prigodom djeca prikazati svoje aktivnosti na kojima su radili u proteklih nekoliko mjeseci.

Ovom Vas prilikom pozivamo na završnicu projekta “Zdravo rasti i odrasti” koja će se održati u četvrtak (26.04.) s početkom u 17 sati. Na trgu će se okupiti više od 1200 djece uzrasta od 1. do 4. razreda te će tom prigodom djeca prikazati svoje aktivnosti na kojima su radili u proteklih nekoliko mjeseci.

Djecu je okupila Udruga nastavnika a svoj doprinos projektu dala je i tvrtka OTOS.

Naime, više od 400 djece djelatnici OTOS-a naučili su kako pravilno vježbati kao i osmislili koreografiju OTOS VITA koja će biti premijerno izvedena upravo 26. travnja. Koreografija će se izvoditi uz pjesmu “Kad’ se male ruke slože” a cilj korografije bio je motivirati djecu i roditelje na redovito vježbanje. Plesat će ju više od 400 djece.

Osim ovog plesa, djeca su sudjelovala i na ostalim radionicama a evo i pregleda njihovih aktivnosti:

1. Zdrava prehrana i poduzetništvo
2. Zajedničko vježbanje uz glazbu
3. Pisanje i uglazbljivanje poruka o miru i prijateljstvu
4. Dramski pristup promicanju nenasilja i prijateljstva

Po prvi puta će se u našem gradu održati i Mini-forum festival 7 osnovnoškolskih skupina koje će interaktivnim forum-predstavama razmijeniti dramske projektne uratke a tijekom cijelog događaja održati će se i prigodna prodaja učeničkih radova.

Pozivamo vas zato da svojim dolaskom podržite osječku djecu, budućnost našeg grada!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari